Óvatosan! Böjtölj, szépülj egészségesen!
Címlap / Szépség-Egészség / Óvatosan! Böjtölj, szépülj egészségesen!

Óvatosan! Böjtölj, szépülj egészségesen!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-15

A böjt nem jelent koplalást, és a böjt alatt a lélektani hatásoknak ugyanolyan szerepük van, mint a fizikai tüneteknek. Álmaink, érzelmeink szokatlanok lesznek, érdemes őket közösen feldolgozni. 

 

Kipróbálhatjuk egyedül is otthon, de nem garantálható a siker, ha közben családunknak a szokásos ételeket főzzük. Igaz, van olyan ember, akinek akkor is sikerül, ha a társai másképpen élnek. A jezsuita Vértesaljai László december 17-e óta ivóleveken él, de hát egy szerzetes mégis másképp éli meg a hiányosságokat, mint egy dolgozó nő.

Nos, nézzük, mi jó származik abból, ha néhány napra kivonulunk a világból és megtisztulunk életünk szennyeződéseitől.

HarmoNet-tipp: Ismerd meg a  böjt csodálatos hatását >>

Az orvos – Dr. Kuklis Eszter
Ma nyitottságot tapasztalhatunk a méregtelenítő kúrák iránt. Néhány évtizede csak leghíresebb színésznők javasolták a heti egyszeri léböjtkúrát. A tévé hatására – sok probléma mellett – már világszerte karcsúsodni kívánnak a hölgyek és az urak. Fittek, frissek, egészségesek akarunk lenni, és akár a korunknál is sokkal fiatalabbnak látszani. Nem divat már a nénizés, ahogyan a karcsúság hazájában Franciaországban sosem akart a korával dicsekedni egyetlen hölgy sem.

Mielőtt azonban elvonulnánk böjti kúránkra, szükséges laborvizsgálatot végeztetni. Csak orvosi engedéllyel szabad böjtölni, vagyis megzavarni a test háztartását. A mai ember szervezete el van savasodva.

Az anyagcsere-folyamat következtében folyamatosan savak keletkeznek a testben, például húgysav, szénsav, tejsav, ecetsav, sőt sósav, amelyek még inkább felgyorsítják a túlsavasodás kialakulásának folyamatát, így a sejtek pusztulását, amennyiben az egészséges vesék nem bontják le és választják ki őket.

A savak romboló hatásúak. Még a követ és a fémet is képesek szétroncsolni. Ha bent maradnak a testünkben, és nem semlegesítik őket bázisok, menthetetlenül a legkülönfélébb betegségekhez vezetnek.

A betegségek korántsem elkerülhetetlenek, az egészség az ember teljesen természetes állapota. Ámde az életmódunk, a folyamatos stressz, a negatív gondolatok folyamatosan termelik a savakat, melyeket lúgos táplálékok tudnának lebontani, valamint megtisztító, stresszmentes környezet. A megfelelő gyógyteákkal, zöldség- és gyümölcslevekkel, lúgosító porokkal kiüríthetjük szervezetünkből a felesleges savakat. Ajánlatos ez idő alatt tiszta forrásvizet inni. Aki érzi magán a folyamatos fáradtság jeleit, hajlamos minden betegségre, az figyelhet arra, hogy szervezete jelzi az immunhiányt. (A cikk nem ért véget. Lapozz tovább!)


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1947 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x