Közös betegségünk: A bemérgeződés
Címlap / Szépség-Egészség / Közös betegségünk: A bemérgeződés

Közös betegségünk: A bemérgeződés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-08

Valójában egyetlen közös betegsége van az összes embernek, s jellemünktől, gondolatainktól, tetteinktől, életterünktől függően ez mutálódik, sok különböző módon jelenik meg életünkben- állítják orvosok, természetgyógyászok és táplálkozáskutatók. 

 

A bemérgeződés
A mindenki átka a bemérgeződés, a belek tisztátalansága. Az indiai gyógyászat az Áyur-veda nem győzi hangsúlyozni mennyire fontos a helyes emésztés, Agni tüze, amelynek köszönhetően sok káros anyagot egyszerűen elégetünk.

 

Korunkban a legtöbb fejlett társadalomban egészségtelen, romboló termékeket fogyasztunk. Gyakran az egészségtermékekbe is káros adalékanyagokat helyeznek, mint az egyik ismert amerikai wellness cég italába is, nátrium-benzoát tartalma a rovarirtószereket juttathatja eszünkbe!

Helytelen ürítés
Nagyon sokszor székrekedés, rendszertelen, vagy mi több, egészségesnek tűnő, de valójában helytelen ürítés okozza a bemérgeződést. Az ismert író, Deepak Chopra egyik munkájában arra figyelmeztet: valójában csak akkor lenne egészséges a következő étkezést elfogyasztani, ha az előző már távozott.

 

A belek helytelen tisztulása, vagy a több napig megtartott széklet sajnos lerakódásokhoz, ez további felszívódási zavarokhoz és bemérgeződéshez vezethet, amelyet számtalan módon tapasztalhatunk, bőr-, ér-, és szívrendszeri, húgyúti-, idegi betegségekben.

Böjtölj rendszeresen!
A megoldás a rendszeres, kíméletes böjt, a napi 2-3 liter, sómentes ásványvíz fogyasztása, s sokak szerint a vegetáriánus, cukorszegény életmód.

 

Nem árt az sem, ha méregtelenítő teákat, béltisztítókat is fogyasztunk az átmeneti évszakokban, ősszel és tavasszal, s közben heti több alkalmas sportfoglalkozás után nézünk. Ha mindehhez lusták lennénk, legalább igyekezzünk napkelte körül felkelni, ekkor működik ugyanis a legjobban az ember kiválasztórendszere, s távozhat belőlünk a legtöbb méreg!

 

Fodor Kata


 
 
[ 1149 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x