Télen is kényeztesd a cicijeidet!
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Télen is kényeztesd a cicijeidet!

Télen is kényeztesd a cicijeidet!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-16

A jó idő közeledtével melleink is kiszabadulnak a kabátok, pulóverek alól, így ismét szem elé kerülnek. Ne várjunk azonban tavaszig, kezdjük el már most dekoltázsunkat ápolni! Ne elégedjünk meg csupán a testápoló krémmel, mert ahogy arcbőrünk, a cicik is különleges bánásmódot igényelnek. 


Rendezvénynaptár

Hideg zuhany!
Rengeteg lehetőség van arra, hogy mellünk még feszesebb, szebb legyen. Ősrégi módszer a hideg zuhany, de hosszútávon látványos, és hatásos. Minden reggel, vagy este zuhany után pár percig eresz hideg vizet a melledre, olyan hideget, amilyet csak bírsz, körkörös mozdulatokkal!

A hideg-meleg fürdő amúgy is serkenti a vérkeringést, de mindig a hideg vízzel fejezd be a zuhanyozást. Ahhoz, hogy melled feszes legyen, elengedhetetlen a jó vérellátás. Erről gondoskodik mosakodás közben a hideginger.

HarmoNet-tipp: Jósolj velünk a cici formájából! >>

Krémes-olajos kényeztetés!
Aki nem bírja a hideg vizet, azok használjanak mellápoló krémet, vagy olajokat. Fontos, hogy előtte alaposan radírozzuk le a bőrfelületet, a bimbókat kihagyva.

A kívánt eredmény érdekében fokozhatjuk a hatást, ha celofánnal körbetekerjük magunkat, és a radiátoron melegített törülközővel szintén átkötjük a felsőtestünket. Így a melegben a pórusok jobban kinyílnak, és mélyen magukba szívják a hatóanyagokat.

Mellizom erősítés
Természetesen elengedhetetlen a mellizom erősítése is. Ha sokat ülsz a munkahelyeden, vagy nincs időd elmenni tornázni, akkor tedd össze magad előtt a tenyeredet, hogy a könyököd vízszintesen legyen. Ezek után nyomd össze a két tenyeredet olyan erősen, amennyire csak tudod. Húsz másodpercenként lazíts egy kicsit, és annyiszor ismételd meg a feladatot, ahányszor csak időd engedi. Nagyon hatásos!

Bigicici, Nukuzsír- gyere és beszélgessünk a témáról a HarmoNeten >>

Bokory Osolya

 
 
 
[ 1699 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x