Fogyókúra, kizárólag lustáknak!
Címlap / Szépség-Egészség / Fogyókúra, kizárólag lustáknak!

Fogyókúra, kizárólag lustáknak!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-30

Utána jártunk, mely módszerekkel lehet lefogyni anélkül, hogy naponta órákat güriznél az edzőteremben. Rossz hírünk van. Az erőfeszítések nélkül való fogyás titkát még nekünk sem sikerült felfedeznünk, de amint lesz ilyen, és beválik, azonnal közöljük!  

 

Rendezvénynaptár

Feltúrtuk a net túlsó sarkát is, hogy olyan fogyókúrás módszereket találjunk, amik mozgás nélkül, erőfeszítések nélkül, ingyenesen segítenek a télen felrakódott kilóktól szabadulni vágyó HarmoNet olvasóknak. Rossz hírünk van. Találtunk egy rakás működő módszert, de olyat, ami ezt a három dolgot egyesítette volna- minthogy ingyenesen, lustán, időráfordítás nélkül – egyszerűen nem találtunk.

Drágán, időigényesen, és fárasztóan
A fogyókúrás programot hirdető edzőtermek mindegyike kínál ilyen kúrákat. Szépen berendezett helyen, sok torna és egyéb géppel, megfelelő méregtelenítő berendezésekkel, táplálék kiegészítőkkel vannak felszerelve. Szakszerű – vagy legalább is nem teljesen dilettáns tanácsokkal látnak el. Egy nagyobb kalap pénzt kérnek a programokért. Ha nem kell dolgoznod érte, hogy meg is keresd a rávalót, így mérhetetlen mennyiségű szabadidő áll rendelkezésedre, biztosan le is fogyasztanak. (Árak havonta 100 000 Ft-tól felfelé) Az ilyen fogyókúra megőrzi az egészségünket.

HarmoNet tipp: A leveskúrák sikere és kudarca >>

Drágán, időigényesen, de pihenve
Ha van időd és pénzed, csak lusta vagy mozogni, akkor neked is van megoldás. A méregtelenítő gépek, az alfa kabinok, hypoxi gépek és a helyi fogyasztó masinák sokasága vár rád, hogy izmaidat megdolgoztassa. Mindezt úgy, hogy nem kell ugrándoznod, akár olvashatsz, zenét hallgathatsz közben.
(Egy kúra ára: 60 000 Ft-tól fölfelé)
A személyzet itt többnyire jól kiképzett, a gépek tényleg arra vannak, amire hirdetik őket. Ha tartod a diétákat, akkor tutira le fogsz fogyni. A gépek használata egészséges – illetve senki nem bizonyította még ennek ellenkezőjét.

Olcsón, fárasztóan, időigényesen
A legolcsóbb módszer, ha van elég kitartásod, és odahaza csinálsz végig egy programot. Ma már minden sarki közértben árulnak jó minőségű torna DVD filmeket, videókat. Ezt naponta végezve, esetleg kocogva, görkorizva, biciklizve jó eredményt lehet elérni. A programot egy jól összeszedett –lehetőleg hozzáértővel történt konzultálás után kiválasztott – diétával érdemes megtámogatni. Azonban a mozgás mellett a legtöbb átlagos súlyfelesleggel (1-9 kg) rendelkező ember számára elegendő „diéta”, ha figyel arra, hogy a fölösleges szénhidrátokat kiiktassa az életéből. Vagyis vizet igyon üdítő helyett, mézet használjon cukor helyett, ha pedig lehet hagyja el ezt is. Ne egyen csokit, sütiket és nasikat. A módszer, ha jól csinálják, egészséges. A kitartó, erős akaratú emberek módszere. Könnyebb végezni, ha két-három lelkes ember összeáll, és együtt csinálják.

Olcsón, időráfordítás és sport nélkül
A stressz-diéta az egyetlen, ami ennek a három kritériumnak megfelel, ám ez végtelenül egészségtelen, és hatása is rövid távú. Amikor az embernek olyan sok a teendője, hogy nem jut ideje enni, sőt ha rágondol arra, ami rá vár, és görcsbe rándul a gyomra, akkor nagyon könnyű lefogyni. Ám az ilyen koplalós, stressz alapú fogyás tönkre teszi a bőrt, ha gyorsan visszaszedjük a leadott kilókat, narancsbőrös lesz tőle szinte mindenünk. A teljes koplalás kikészti emésztő rendszerünket, sőt árt a fogaknak is. A napi rohanás, a cipekedés, a takarítás NEM sport, ha az idegtől nem bírunk enni, az NEM fogyókúra.
A legolcsóbb, leghatékonyabb, legegyszerűbb módszer, ha elfogadjuk magunkat és testalkatunkat olyannak, amilyen. Ha szakítunk időt annyi testmozgásra, amennyi jól esik, ha olyan ételeket veszünk magunkhoz, amelyekről úgy gondoljuk, hogy egy beteg gyermeknek is bátran oda mernénk adni.

Váraljai

Képforrás: piqs.de -  Schazi00


 
 
[ 11583 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x