5 módszer a keblek azonnali renoválására
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / 5 módszer a keblek azonnali renoválására

5 módszer a keblek azonnali renoválására

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-04

A mellek ápolása rendkívül fontos feladat a hétköznapokban, tavasszal és nyáron nyakrabban figyelünk rá, hogy a kivágott ruhákban és fürdődresszben is megmutathassuk magunkat. Ebben az időszakban érdemes kiemelt figyelmet szentelni a kebleknek, mert biztosak lehetünk benne, a férfi szemlélők is kiemelt figyelemben részesítik. 


Rendezvénynaptár

A mellek ápolása néha egészen gyorsan kell, hogy törtéjen. Ha egy estélyre vagyunk  hivatalosak, vagy egy igazi randevúra, tehát ezúttal nem egy popcornos mozira, hanem színházi előadásra, koncertre hívtak minket, fel kell kössük a melltartót, mert a zárt estélyik kora lejárt!

Ha te is gyakran bepánikolsz, mi látszik ki a blúzod alól, végezd az alábbi kúrát rendszeresen, de legalább a fontos program előtti napon!

 1. A torna - a Révai lexikonnal
  Fogj egy A/5 méretű könyvet és mellkasod előtt ragadd meg két kézzel, vízszintesen tartva. Törekedj rá, hogy jó nehéz legyen. Ez után legalább harmincszor lökd ki a magasba. Ha úgy érzed, zsibbad a karod, de a cicid csak picit mozog, jól csináltad. Párszori gyakorlás múlva az érzés módosul. Ez után magad elé is lökd ki hússzor a kötetet, végül pedig a felfelé irányt ismételd meg szintén hússzor, úgy hogy a tarkód mögül indítod a könyvet. Lezárásnak  mellmagasságban szorítsd össze a könyvet, és két kezeddel nyomd egymás felé, mintha kezeid harcolnának.

  HarmoNet tipp: A mell ápolása >>
 2. A leöblítés
  Loccsints melleidre kb. 3 dl sört és kend el a felületen, masszírozd bele a bőrbe. A sörös leöblítés lényege, hogy komlótartalma feszesíti a kebleket, a benne található B vitamin-komplex pedig erősíti a kötőszövetet. Ez után hagyd rajta negyed órán át. Jó, ha egy törülközőt a wellnessnek áldozol és meleg sörös törölközőbe csavarod magad felül. (Figyelj! Minőségi sört válassz, amiben tényleg vannak vitaminok!)
   
 3. A pakolás
  Ez után követezhet a bőrfelszín ápolása. Ezért keverj össze 1 dl tejszínt 2 evőkanál mézzel, és ha sűrű, még higíthatod némi tejjel. A pakolást vidd fel kebleidre, s legalább további 15 percen keresztül hagyd rajta. Ez megpuhítja, fényesíti és feszesíti a bőrfelszínt.
   
 4. A zuhany
  Ha végeztél a pakolásokkal, öblítsd le magadról a krémeket. A sör maradványait akár hajpakolásként is alkalmazhatod, a mézes tejszín az ajkak s kézfej, vagy sarok ápolására is alkalmasak. A zuhany legyen végül változó hőfokú, lehetőleg hűvössel, s meleggel, ne pedig jéghideggel és forróval dolgozzunk. Mindig a hűssel fejezzük be.
   
 5. A masszázs
  A zuhanyt követően a még meleg bőrfelületet kezdjük masszírozni. Fontos, hogy a masszírozás a hónalj felől befelé történik. Ha a bőr felszíne külön húzódna, akkor azt fogd le, nehogy plöttyedté váljon. A masszázs mindig körkörös, sohasem elnyúló! A mellbimbótól a nyak felé haladj. Közben kicsit emeld is meg a melleket. Kb. 5-5 percet masszírozd.
  Ha a mellmasszázst szívesen bíznád profira, akkor elmehetsz egy kezelésre is! Kattints ide a részletekért! >>

Végezetül pihenjünk egy fél órát. A hatás nem marad el, az eredmény már egy ilyen kezelés után is szemmel látható, de rendszeres használata csodákat tesz! Kellemes estélyt!

Fodor Kata

Kép: piqs.de Coniaric
 
 
[ 4119 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x