Az örök fiatalság 1. titka
Címlap / Szépség-Egészség / Az örök fiatalság 1. titka

Az örök fiatalság 1. titka

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

Akik évek óta, naponta végzik ezt a jóga gyakorlatsort, azok olyan csodálatos tapasztalatokról számoltak be, melyek szinte egész életüket átformálták, szebbé tették. Legyen szó papról, üzletemberről, nagypapáról vagy anyukáról, mindannyian ugyanazt az átváltozást élték át. Megteremtették a teljes belső harmóniát!  

 

Aki a teljes belső harmónia elérésére vágyik, annak kínálunk most egy utat, mely által kitartással és gyakorlással csodákat érhet el. A lélek felüdülése mellett a jó egészségi állapot megőrzését, valamint a világos, tiszta, pozitív gondolatok kedvező hatásait is élvezheti. Ezáltal olyan változásokban lesz a jógázónak része, hogy szinte teljes alap beállítódása megváltozik, és lehetősége nyílik arra, hogy más szemmel tekintsen a világra.

Ami addig nehéznek és problémásnak tűnt, az a szemléletváltozás következtében érthetővé, könnyebben elviselhetővé, esetleg megváltoztathatóvá válik.

HarmoNet tipp: Jóga a mindennapi életben>>>

A tibeti kolostorok titkos tanításai között leltek rá az „Öt Tibeti” jóga gyakorlatsorra. Ezek a gyakorlatok nagyon erőteljesen és hatékonyan ingerlik az energiarendszereket, így már a kezdetek kezdetén jelentős eredményeket érhetünk el velük. Már egy kezdő jógázó is érezheti jótékony hatását, melynek első jele az, hogy energiaszintje fantasztikus gyorsasággal megemelkedik.

A első gyakorlat elvégzése segít abban, hogy az érzelmi test megtisztuljon a negatív energiáktól. Ezt intenzív forgással lehet elérni. Ez első hallásra furcsának hangozhat, ám mégis bizonyítottan igaz. A forgó mozgás képes megváltoztatni érzelmeinket, segít kiszabadulni a depresszióból, a negatív érzelmek által szabott korlátok mögül. A lényeg, hogy a forgást az óramutató járásával megegyező irányba végezzük, és auramezőnk az életerő folyamatos befelé áramlásának köszönhetően nagymértékben megerősödik. Ez lehetővé teszi a sejtszintű energiaemelkedést, mely által javul egészségünk és erőnlétünk.

Megnő a sejtek rezgésszintje, és úgy kezdenek működni, mint egy fiatal test sejtjei, melyek magas frekvenciával vibrálnak.

A gyakorlatoknál nagy szerepe van a légzésnek, a légzés milyenségének és ritmusának. A légzés tart minket életben. Amikor levegőt veszünk, akkor van lehetősége a szervezetnek arra, hogy új, tiszta égi energiát vegyen fel. Tehát nem mindegy, hogy hogyan tesszük mindezt.

Az Öt Tibeti előnyei közé tartozik még az is, hogy a gyakorlása naponta csak nagyon kevés időnket veszi igénybe, mégis azonnal kifejti hatását. Természetesen egy dolog azért mégis feltétel, mégpedig a rendszeresség. Anélkül a legjobb csodaszerrel sem tudunk semmit elérni!
 


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 12656 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x