Kipróbáltuk! Fogyókúra-keringő - 10 módszer fehéren-feketén...
Címlap / Szépség-Egészség / Kipróbáltuk! Fogyókúra-keringő - 10 módszer fehéren-feketén

Kipróbáltuk! Fogyókúra-keringő - 10 módszer fehéren-feketén

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A fogyókúrák legtöbbje egy igen nagy dilemma elé állít. Ez pedig az alkalmazhatóság. Csupán elméletileg tűnik hatékonynak a módszer vagy a gyakorlatban is alkalmazható? Melyiktől milyen eredményt váratunk? A legtöbb fogyókúra valóban hatékony. Csupán azt felejtik el sokszor a kitalálók, hogy kinek. Nincs több lutri, kipróbáltuk!  

A vércsoport szerinti diéták
Az összes közül az egyik leghatékonyabb fogyókúrás módszer a vércsoport szerinti diéta, amely valóban egyénre szabott módszer. Nem árt tízévente egyszer megnézetnünk vércsoportunkat, mert a táplálkozásunk befolyásolhatja, megváltozhat a vér minősége. A vércsoport szerinti táplálkozás az ember ősi formáihoz való hasonlóságát vizsgálja, és e szerint sorolja típusokba az embereket.

Azt állítja, a 0 vércsoportúak legrégebbiek, a régi típusú emberek, míg a B vércsoportúak a modern társadalmak kialakult formái. Ezért ellenállóak a B vércsoportúak a kórtünetekkel szemben. A vércsoportok különbözősége miatt az emberek más és más módon képesek az egyes táplálékféléket lebontani, így ami az egyiket táplálja, a másiknak méreg. Ez a diétás forma hatékonynak mondható, azonban életmódváltást követel. Sokan képtelenek emészteni a tejet, mások hússal vannak így. Fontos látnunk, mi az, ami táplál, és mi az, ami megköt bennünket. A vércsoportdiéta lassan életmódszerűen fogyaszt, beáll vele a normális testalkat.

A léböjtkúráról
Drasztikus diétás formák különösen azoknak, akik hozzászoktak a rendszeres evéshez. Kemény fizikai munkát végezni ez idő alatt szinte képtelenség a máshoz szokott személyeknek. Sok alvás, pihenés javasolt. Kiváló méregtelenítés, a méreganyagok, felesleges termékek távozásával érhető el a fogyás. Viszonylag gyors, hirtelen fogyás jön általa létre. Azok, akik keveset esznek, azoknál viszont a fogyás nem mindig látványos. Fontos a bevitt anyagok minősége is. Értéktelen gyümölcslevektől, melyeket cukroznak, nem lehet lefogyni. Ha hirtelen szeretnénk egy nyaralásra feldobni alkatunkat, és e mellé lelkileg is kisimulni érdemes egy hetet ezzel a módszerrel tölteni. Hosszas alkalmazásra nem alkalmas!

HarmoNet tipp: Tavaszi léböjtkúra>>>

Az anyagcserét segítő termékek, kapszulák és teák
Nagyon nehéz fogyókúra. Mivel a szervezet hozzászokhat, hogy nem méregteleníti magát, hanem elvégzik ezt helyette. A gyors anyagcsere sok sóvesztéssel és folyadékvesztéssel jár, ezeket pedig mind pótolni kell. Leginkább úgy van értelme, hogy napi szinten több órát mozgunk, sportolunk mellé, így a kúrák idején nem rakódik le újabb zsírpárna, hanem szépen lassan feléljük a kellemetlen tartalékokat. Bátran ajánlható mértékkel minden fogyni vágyónak. Szív és érrendszeri betegek, illetve vese elégtelenségben szenvedők azonban ne alkalmazzák!

A bélfaltisztító technikák
A bélfaltisztító technikák nem csak súly csökkenésével, hanem méregtelenítéssel is járnak. Szinte bárkinek ajánlható. Ez alól kivételt képeznek a Chron betegek, vagy bármilyen bélrendszeri fekélyes sebekkel járó betegségben szenvedő személyek. A béltisztítási technika minden módszernél ugyanaz. Az útifűfélék maghéja sok vizet magába szív, és ezzel javítja a bélperisztaltikát, rostot képez a bélben, és a bélfalat kitakarítja, így a has mérete csökken, és a méreganyagok távoznak, többnyire kipucolódnak azok a kilók, amelyek más módon nem tudnak kiürülni. Lassú, néhány hónapos hatékony diéta, de inkább csak kisebb fogyásra alkalmas.

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 9715 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x