Divatos és dögös melltartók 2008 tavaszra
Címlap / Szépség-Egészség / Divatos és dögös melltartók 2008 tavaszra

Divatos és dögös melltartók 2008 tavaszra

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-08-03

Nem múlik a dekoltázsok, és a jól formált női mellek iránti lelkesedés a divat diktátorai részéről. A melltartók terén nem könnyű újat alkotni, hiszen kényelmes, szexis, és divatos is kell legyen egyszerre, noha "csak" két egyszerű félgömböcskét lehet variálni. Vagy mégsem?  


Rendezvénynaptár

Az egyik legkülönlegesebb darab, leginkább bárokból ismert szexi kiegészítő. Mellet tartónak noha alig nevezhető, de a keblekből igazi festményt csinál. Mi a titka? Teljesen szabadon hagy, mégis a lényeget, igen, épp a lényeget takarja. Az erős, átfogó férfi tenyérnek pedig kihívás elkapni a mozdulatban épp ezt a kis textíliát. Egyik variációja a testszínű textilre vart díszítőelemek.

Ha ezt kedveled, szabad vagy, öntudatos és imádod a szexet, akár magaddal is.


Egyesek szerint bizarr kiegészítő, amely a mell legtökéletesebb részét, természetes ívét fedi el. Azonban fokozza a pucérság látványát, érzetét, és a bőr hatását, így egy mesés kiegészítő lehet akár áttetsző blúz alá is, ha a kivillanó részek titkával az őrületbe akarod kergetni férfi kollégáidat.

Ha ezt a típust kedveled, kitárulkozó vagy, extrovertált és hiú.

 

HarmoNet tipp: Melltartóval a szívcsakrára!>>>

Korunk ideálja, a legszokványosabb melltartó,a mely valóban tart is, kényelmes is. Egyes vállfajai egészen a mellbimbó alá lekúsznak, s onnan emelik a kebleket a magasba. Kiváló fazon széttartó vagy körte formájú mellek esetén. A csipke feldobja, mi több el is vonja figyelmet a tartó részekről. Ha a pántja vagy a szegycsonti tájék ékszerrel díszített akkor a férfiakat fantáziabirodalmak amazonasszonyai közé repítheted gondolatban.

Ha szereted ezt a típust, sokat adsz a megjelenésre, előnyben részesíted a komoly kapcsolatot és magasak az elvárásaid, azonban józan kéréseket közölsz partnereddel.Különleges masni formát idéző darab, amely sok szabadságot enged a karoknak, de viszonylag kevesebb játékot kíván a mellektől. Ha törődő, és örökmozgó vagy ezt a modellt neked találták ki. Ha masni jellegénél maradsz és esti kalandozóútra indulsz, nem árt egy fokkal szögletesebb csokornyakkendővel ellensúlyoznod nyakadban a hatást. A kettős pólus egyensúlyának pikantériája lesz vonzerőd forrása.

Ha kedveled ezt a darabot független, szabadságra törekvő és játékos vagy, nagy mozgásigénnyel.

 

Nincs kit meghódíts a dögös melltartóddal? Regisztrálj itt!>>>

Viszonylag hagyományosabb darab, ami sportos és biztos tartást ad neked. A szögletesebb, vállasabb testalkathoz kifejezetten mutatós lehet. Többnyire szívesen választják már gyermekes asszonyok, akik nappal a gyermekkel törődni fitten ugrálni, este viszont hódítani kívánnak. A modell különlegessége azaz átmeneti textilterület, amely határvonalat képez a bőr finomsága és az anyag szerkezete között. A beiktatott rész egyenesen felhívja a figyelmet a nőiség intim titkaira.

Ha szereted ezt a darabot, biztonságra törekvő vagy, nőies, anyáskodó típus, aki viszont szereti megőrizni finom, női kis titkait.


Ez a modell szintén nem a megtartásról és a kényelemről szól, bár akár egy hosszabb estét is eltölthetünk benne, azért egy sűrű munkahelyi naphoz ne ezt válasszuk. Fő eleme a befogadás, a szegycsontnál lévő befogadó szimbólum a kehely alak. Ez a modellt szinte kivívja a csókolást és az erotikus pillanatokat. Éppen az egyik fő erogénzónát teszi szabadon a nőn.

Ha kedveled ezt a modellt, befogadó, szenvedélyes, társcentrikus, és szociálisan könnyen függő típusú ember vagy.

HarmoNet tipp: Milyen a jó melltartó?>>>

 

Rejtett melltartó, többnyire nem önmagában viseli az ember, hanem alkalmi, nyári ruhák alá. Ennek ellenére megkapó lehet egy intim kontaktusban, hogy a pánt helyén, a kapcsok és még a szegycsonti részen sem talál a kutakodó férfi semmit.

E darab előnye, hogy csodásan formáz bármilyen ruházathoz, de a pánt rész könnyen kikerülhető. Ha mégis egy esti kalandhoz viselnéd ne feledkezz meg egy hangsúlyos nyakláncról vagy egy kivehető mellbimbó-gyűrűről.

Ha kedveled ezt a formátumot, titkolózó, többsíkú, több arculatú, kreatív és bátor személyiség vagy.

HarmoNet tipp: A szabadság vonzásában! Könnyed elegancia Neked is!>>>

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 6615 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x