Hatékony küzdelem a pattanások ellen! - A gyönyörű bőr...
Címlap / Szépség-Egészség / Hatékony küzdelem a pattanások ellen! - A gyönyörű bőr titka

Hatékony küzdelem a pattanások ellen! - A gyönyörű bőr titka

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-23

Tavasszal elég, ha a fák rügyeznek. Az arcodnak nem kell! Ápold a bőrödet helyesen, hogy bőröd mindig tiszta és ragyogó legyen!  

 

Rendezvénynaptár
A bőrünk télen a párás-hideg-, esetleg szmogos kinti levegőtől és a benti fűtött, száraz melegtől erősen vízhiányossá, szárazzá vált, a faggyúmirigyek a hideg elleni védekezés érdekében több faggyút termeltek, emiatt a "miteszerek" száma megnőtt. Ezek a faggyúdugócskák a szennyeződést mint egy szivacs magukba szívják, elszineződnek. Ha nem figyelünk oda,eme fekete pontocskák el is fertőződhetnek,begyulladhatnak, acnék, "pattanások" keletkezhetnek.

Fontos tudni azt is ,hogy a tél folyamán a bőr egészséges működéséhez szükséges fontos vitamint és ásványi anyagot juttatunk a szervezetünkbe. A megfelelő folyadékmennyiségről nem is beszélve.

HarmoNet tipp: A természet megújulása - A bőr megújulása>>>

Persze a problémák nem csak az arcbőrünket érintik.
Az egész testünk vastag téliruhába volt burkolva. E miatt hajlamosak vagyunk a "ruha alatt nem látszik" elvet követni. Pedig mindenképp az egész testünkel kell foglalkozni. A bőrünk véd a külvilág viszontagságaitól,amennyiben nem foglalkozunk vele,nyitott marad a "védőgát", elérnek bennünket a baktériumok, gombák, vírusok...

A bőrápolás nem csak a nők ügye.
A fiúknak,férfiaknak is kéne időt ,energiát szánni erre a  borotválkozáson kívül! Sokszor azt hallom,hogy a kozmetika a nők részére kitalált kence-fice-cicoma. Jó lenne az erősebbik nemet is meggyőzni az ellenkezőjéről! Szerencsére már egyre több férfiú paciensem van,akit sikerült bevezetni a kozmetika rejtelmeibe.

No de jön a tavasz, ébred, bimbózik, nyílik a természet, mi is felébredünk a téli álomból, s tükörbe nézve szembesülünk a tél okozta "károkkal". Ilyenkor sokan meggondolatlanul,megfelelő ismeretek hiányában nekilátnak a "házi kezelésnek"
Mielőtt bármilyen kozmetikumot alkalmaznánk, jó, ha tisztában vagyunk a bőrünk típusával, érzékenységével, esetleges allergiánkkal, -problémájával-, annak okaival. Feltétlenül kérjük ki szakember, kozmetikus tanácsát!

HarmoNet tipp:
30 olcsó szépségápolási ötlet>>>

Sokan elfelejtik, hogy a bőr egy szervünk,és a szervezetünkön belül a szervrendszer egy része. Tehát ahogy nem mindegy mit eszünk, iszunk, azaz mit viszünk be, úgy az sem mindegy, hogy mit kencézünk a bőrünkre.


Radírozz!
A fent említett problémák enyhítésére a bőr leradírozása jótékony hatású lehet, ami az elhalt, száraz felső hámréteget a beleivódott szennyeződéssel együtt eltávolítjuk, így a bőr felfrissül, javul az oxigén ellátása is. A megszaporodott comedókat, "miteszereket" is érdemes kitisztíttatni, hangsúlyozom tisztíttatni, ami után a tápláló, regeneráló krémek, pakolások hatóanyagai akadálytalanul szívódhassanak fel.

A kezelést mindenképp kozmetikusra  kell bízni,mivel ez egy szaktudást igénylő, aprólékos beavatkozás. A "házi" nyomkodással akár maradandó sérüléseket is okozhatunk magunknak, sebes lesz, felülfertőződhet......

Miután a szakember "megtisztított" bennünket, biztosak lehetünk benne, hogy a megfelelően kiválasztott kozmetikum hatékonyan fog érvényesülni, szépíti, táplálja a bőrünket.

Baráthné Várkonyi Adél
 
 
[ 16282 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x