Cici-, és vaginapakolás - Érzékien selymes bőr az intim...
Címlap / Szépség-Egészség / Cici-, és vaginapakolás - Érzékien selymes bőr az intim részeken!

Cici-, és vaginapakolás - Érzékien selymes bőr az intim részeken!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-07-30

Akarsz csábítani? A csábítás után megtartani? Arcbőrünk ápolása mellett, a narancsbőr finálékon túl, nem szabad elfeledkeznünk az intim női testrészek ápolásáról sem. Egy kényes téma, most, tabuk nélkül. Mit szabad és mit nem? Tökéletes táplálás, könnyű receptek. 


Rendezvénynaptár
Fitten az intim részeken
Selymesítő, bársonyosító pakolás. Erre van szükséged a nyáron itt-ott kivillanó részeken, a mell térségében, és azokon az intim tájakon, amihez ilyenkor könnyebb hozzáférkőzni. Rendkívül egyszerű dolgod lesz, ha megszépítenéd rejtett bájaid, ez a pakolás ugyanis gyorsan és könnyen előállítható teljes kiőrlésű lisztből is, de legjobb gabonaszemekből. Különösen jó erre a célra a búza, de használhatsz más gabonaőrleményeket is. A sárgaborsó lisztjének például igen magas a keményítőtartalma.

HarmoNet tipp: Tuti tippek a strandra, hogy tökéletlen alakkal is hibátlan külsőd legyen >>

Előkészítés
A kúrához fogj hozzá időben! Napokkal korábban tervezd el és szerezd be az alapanyagokat, ellenőrizd a hozzávalókat! A búzát be kell áztatnod 24 órára. Nem baj, ha picit több. 24 és 36 óra  között történnek a csírázás első folyamatai, ekkor a legértékesebb és legtáplálóbb a gabona. 24 óra után  beindulnak duzzadástól a csírázási folyamatok a búzában. Élettanilag ez a legjobb időszak. Olyan puhává válik ettől az áztatástól, hogy a korábban kemény búzaszem könnyedén turmixolható lesz.


A mandula ereje
Ehhez a turmixolt péphez valódi mandulát adunk! Ez ugyanis a legértékesebb magvak egyike. Figyelj, hogy ne pörkölt, sózott verziót vásárolj! A héját lehántoljuk a szokott módon. Nem lobogó, de gőzölgő, forró vízzel öntjük le a mandulaszemeket, amelytől az ledobja saját héját.
Ezt követően a mandulaszemet ledaráljuk, egészen finommá, és tejes állagúvá turmixoljuk, ehhez adjuk majd a búzát. Végezetül 2 kk. szűz olívaolajat (hidegen préseltet) csepegtetünk bele. Ez a legtáplálóbb pakolás, amely a mosogatástól kiszáradt kézbőrtől kezdve, a felhorzsolt, repedezett területekig mindent tökéletsen selymessé tesz. Nem is beszélve az eldugott kis titkainkról, ahol igazán szeretnénk formában lenni!

Fontos tudnod, hogy ezt a pakolást langyosan alkalmazzuk! Ezért ne várd meg, amíg teljesen kihűl, ha lekésted, újramelegítheted, de sokkal jobb, ha még frissen alkalmazod!
Bársonyos lesz utána a bőröd, kellemes az intim területek ápolásához is. Ez a pakolás nem csíp, minden fontos tápanyag megtalálható összetevői között, a meleg érzettől pedig a bőr kitágul. Javítja ez a keringést, a vérellátást, így, ha heti rendszerességgel alkalmazod a szexualitás minőségét, az örömérzetet is fokozza!

HarmoNet tipp: Forró hangok, szavak - Érzékiség >>

Utókezelések

A mell tájékot edzve érdemes ez után hideg-melegvizes változtt zuhanyt venni, vagy a jégkockás átdörzsölés módszerét választani. Bár hideg nagyon, érdemes kitartanod, amíg el nem olvad, csodás hatást érhetsz el így! Ha strandra mész, hétvégi nyaralásra, ahol nappal szépnek, éjjel pedig bujának kell mutatkoznod, a legjobb felkészülési mód ez a pakolás!
A szeméremajkak pakolás után a területet nem kell jégkockával átdörzsölni természetesen! Azonban, ha van időd vaníliás rúddal felfőzött, vagy aszaltszilvás, langyos tejszínnel érdemes átöblítened. Ez illatossá teszi a területet és erősen vágyfokozó.
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 13575 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x