Dögös pasik kisgatyában! Csajok figyelem, szombaton Balaton...
Címlap / Szépség-Egészség / Dögös pasik kisgatyában! Csajok figyelem, szombaton Balaton átúszás!

Dögös pasik kisgatyában! Csajok figyelem, szombaton Balaton átúszás!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

Újra itt a nyár – és a nagy próba, a Balaton átúszása. Soha ennyi jó fenekű fickó nem gyűlik össze a Balcsi partján, és persze a csinos lányok is ott fognak sorakozni! A jó idő miatt a szervezők erre a szombatra tették a nagy eseményt. Az érkezés helyszínén nívós programok, az indulásnál pedig izgalom és szédületes hangulat várják az oda érkezőket. A táv nem csekély, az idén is több, mint 5 kilométer. Ezt csak edzett emberek bírják! Ha úgy érzed, tedd magad próbára! 


Rendezvénynaptár
Táv:  5200 m

Jelentkezés helye:  Révfülöp, labdarúgópálya. Ideje: 2008. augusztus 2. 7.00-13.30

Kötelezõ orvosi vizsgálat:  a jelentkezés helyszínén 2008. augusztus 2. 7.00-13.30

Startolás: 
folyamatos (8.00-14.00 között)

Nevezési díj:  3.800.- Ft. 

A rajtolásról 5 másodpercenként fényképeket készítünk. Jegyezd meg az indulási idődet, ennek alapján tudod megkeresni magadat a www.fotobolond.hu  honlapon!

A 2008 évi "Coca-cola Balaton-átúszás a Uniqa VitalClub támogatásával" a kedvező idő esetén augusztus 2-án, szombaton kerül megrendezésre. Hagyomány már, hogy az 5.2 km-t a révfülöpi kikötőből indulva, a balatonboglári Platán strandra érkezve kell teljesíteni. A rajt időszak reggel 8.00 órától délután 14.00-ig tart. 


Nevezni Révfülöpön, a kikötőhöz közeli labdarúgópályán lehet. A nevezés 7.00 órától 13.30-ig tart. A nevezési lap olvasható kitöltése után az általános orvosi vizsgálat alapján alkalmasak indulhatnak. A rajtolásnál, a csuklópánt leolvasása után zuhanyozási lehetőséget biztosítunk. A várható nagy indulószám miatt kérjük, hogy óvatosan szálljanak vízbe. 

HarmoNet tipp: Az igazi lovag! - Kékszalagrend kalandoroknak >>

A táv során átlag 20-30 méterenként álló hajók, motorcsónakok biztosítják az útvonalat. A célban ismét leolvassuk a vonalkódos csuklópántot, majd a teljesítők a szponzorok által biztosított kínálatból fogyaszthatnak. A zárt területen belül valamennyien átvehetik a verseny egyedi pólóját, és itt kerülnek kisorsolásra a felkínált ajándékcsomagok is. A kiérkezők itt is számíthatnak orvosi segítségre. 

A verseny napján a rendezvényre bérelt hajójáratok közlekednek Révfülöp és Balatonboglár között, melyeket menettérti jegyek váltásával vehetnek igénybe. Az utazás a vonalkódos csuklópánttal rendelkezőknek ingyenes. A révfülöpi rajthoz érkezők csomagjait raktározzuk. Az általunk biztosított nylontáskában a minimális ruházatot átszállítjuk, és azt a célba érkezés után a célterület mellett felállított raktárbázison vehetik át.

A névadó főszponzor, a Coca-cola jóvoltából Balatonbogláron délután színvonalas kulturális programok kerülnek megrendezésre a célterület mellett felállított nagyszínpadon. 
Az időpontváltozást az időjárás befolyásolhatja, ezért a rendezőség a változtatás jogát fenntartja. 

HarmoNet tipp: Sztárhegyek a Balaton körül - Buli és példamutatás egyszerre! Mutass jó példát! Balaton Maraton, augusztus 1-10-ig >>

Tanácsok az átúszás napjára:
Zsírzás: Szükségességét, mértékét az úszás előtt egy órával el kell dönteni. Ha meleg a víz, kb. 24-25 fokos, alig kell zsírzással foglalkozni. Ha hideg a víz, tehát 22 foknál hidegebb, már komolyan kell venni a lezsírozást.

Étkezés: Három órával az úszás előtt bőséges, a szokásosnak megfelelő étkezés nem okozhat zavart, de a túl zsíros és fűszeres ételek nem javasoltak.

Stílus:  Táv közben nem javasolt a stílusváltás, ahogy elkezdtük az úszást, abban a stílusban célszerű végighaladni.

Bővebb infók >>
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4838 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x