A fogyókúrázók fohásza
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / A fogyókúrázók fohásza

A fogyókúrázók fohásza

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-21

Uram, a mindennapi fogyókúránkat add meg nekünk ma, és bocsásd meg a mi vétkeinket, miképpen betérünk a cukrászdába, és befalunk egy malomkerék méretű tortát, sok tejszínhabbal, és csoki darabkákkal a tetején. Ne vígy minket a kísértésbe, ahol számolatlanul teremnek a különféle csokoládék, de szabadíts meg minket a gonosz kilóktól... a fogyókúrázó fohásza minden nap az égig kiált. 


Rendezvénynaptár
Minden nap újabb és újabb fogyókúra, újabb és újabb csodabogyó, újabb és újabb elszánás – és ezernyi kattintás az ezeregyedik ugyanazt a semmit jobbról balra, majd balról jobbra pofozó fogyókúrákról szóló cikkre. Tényleg ennyi? Ezt akarod? Újra és újra szellemi rágógumit? A valódi elszánás helyet? 

  • Hiszen nagyon jól tudod, hogy nem tudsz leszokni a csokiról – ha el sem kezded.
  • Nagyon jól tudod, hogy egészségi állapotod javítása nélkül nem fogsz tudni jelentős súlycsökkenést elérni egyedül – a magazinos fogyókúrák többségét ugyanis 36-os méretű kiscsajoknak írták, akik szeretnének ledobni a hétvégi didzsire 2-3 kilót. (Egyébként belőlük lesznek a 44-es méretű öregcsajok, akik ugyancsak nem tudnak lefogyni ifjúkori jojózásaik miatt)
  • A magazinos „egy nap alatt mínusz 300 kiló” jellegű kúrák többségét – bár gyakran látszólag szakértők írják – nem tudod egyedül végigcsinálni, mert valami hiányzik a tényleges elszánáshoz.
  • A fogyókúra csak koplalós, vagy életmód-váltós diétákkal fabatkát sem ér, csak mozgással kiegészítve van bármi érelme.
  • A mozgás sem ér semmit önmagában – csak szakértő felügyelettel indítva tudsz hatékonyan mozogni.
  • Bíró Icától Béres Alexandrán keresztül Schorbert Norbiig mindenki „megvolt neked egyszer”? Nem vagy egyedül! A sportos DVD kazetták a polcon csak arra valók, hogy lelkiismeret-furdalást okozzanak neked, ha nem használod őket. Tehát, ha nem használod őket, akkor inkább add el, vagy ajándékozd el az ilyen kazettát, vagy kazettákat. (például itt azonnal eladhatod,vagy vásárolhatsz ilyet, ha tényleg tornázol rá>>)
  •  A különféle csodabogyók 90%-a marketing termék, vagyis annyit ér, amennyit a reklámja. A maradék 10 % iszonyú drága, MLM előadásokat kell végigülnöd miattuk, vagy olyan állati sokba kerül egy kúra, hogy inged-gatyád rááldozod.

Ezek után még mindig úgy érzed, hogy le akarsz fogyni? Pont így? Hogy a fogyáshoz a magazin cikkekből fogod az erőt meríteni? Még mindig hiszel abban, hogy létezik a 3 nap alatt mínusz 20 kiló módszer, könnyen, gyorsan koplalás és mozgás nélkül, olcsón és odahaza? Még mindig nem tűnt fel, hogy a magazin – ideál fazonú csajokkal viszonylag ritkán találkozni az utcán? Hogy ha nagyon sokat híztál hirtelen, annak valószínűleg orvosi oka van amit nem tudsz odahaza elvajákolni? 

HarmoNet tipp: 3 fogyókúrához nélkülözhetetlen gyógynövény – ki ne gyomláld őket! >>

Isten hozott a valóságban! Az ima lehet, hogy jó vicc, de jobb lehetne, hogyha vicc helyett a tényleges életmód váltást választanád, és valóságot csinálnál az álmokból. Ez pedig nehéz munka, és a sok bugyuta fogyókúrás cikk elolvasása helyett inkább tenni, cselekedni, mozogni kell hozzá.
Ha ez nem tetszik, akkor ígérjük – holnap is írni fogunk neked fogyókúrás cikkeket, amiket elolvashatsz odahaza a fotelodból! 

Váraljai Julianna 
 
[ 2915 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x