Plázáztunk a Balatonnál - itt még a vásárlás is felüdülés!...
Címlap / Szépség-Egészség / Plázáztunk a Balatonnál - itt még a vásárlás is felüdülés!

Plázáztunk a Balatonnál - itt még a vásárlás is felüdülés!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Ha rossz az idő - vagy ha túl nagy a meleg - akkor is kell vásárolni a Balaton környékén. Kipróbáltuk a legjobb plázát és nem csalódtunk! A Balaton közelében van egy hely, ahol több mint 50 üzlet; 400 ingyenes parkolóhely; klimatizált ház; modern, kellemes, tiszta környezet várja látogatóit.  

Ez a hely a veszprémi Balaton Plaza, amely 4 évvel ezelőtt óriási felhajtás közepette tárta ki kapuit a nagyközönség előtt és azóta a Ségécé Magyarország Kft. által üzemeltetett Plaza Lánc egyik legsikeresebb bevásárló és szórakoztató központjává nőtte ki magát.

Színes kínálatával, széles szolgáltatási körével nem csak a Veszprém és környékén élők kedvenc szórakoztató központja, de kiszolgálja a teljes északi Balaton partot is, hiszen hasonló komplexum ebben a régióban nem található. A siker oka a hamisítatlan „plaza feeling” – minden egy helyen, egy tető alatt, ahol minden korosztály megtalálja, amire szüksége van és ahol szórakozva vásárolhat.

A Balaton Plaza 4 termes multiplex mozija a legújabb filmekkel, premierekkel és műsoron kívüli csoportos vetítésekkel várja a szórakozni vágyókat. Az ételudvarban a nemzetközi és magyar konyha remekeit kínálják az éttermek. A kínai, az olasz és a thai konyha kedvelőinek kötelező program, a közeljövőben pedig egy mexikói étterem is nyílik újabb színfolttal gazdagítva az ételudvart.

A hangulatos kávézók kávékülönlegességekkel, fagylaltkelyhekkel, alkoholos és alkoholmentes italokkal, koktélokkal várják a megfáradt látogatókat. A casino roulette, jackpot és biliárd terme valamint a Drink Bar minden nap 9.00-től hajnali 5.00-ig látogatóink rendelkezésére áll.

A bevásárló központban élelmiszerüzlet, műszaki áruház, drogéria, gyógyszertár, könyv, játék, ajándék, ékszer és virágüzlet is található. A szolgáltatásokat fodrászat, cipész, kulcsmásoló és optika képviseli. A színvonalas divat üzletek olyan márkákat kínálnak, mint az Calvin Klein, az ABoriginal, a Philip Russel, a Keyo, a Szöszy, a J.Press, vagy a Kenvelo.  A cipőboltok kínálatában pedig megtalálhatók a Nike, Puma, Adidas, Cat, Tommy Hilfiger és a Sketchers márkák is.

A vásárlási lehetőségek mellett rendszeresen megrendezett szórakoztató programokkal, elsősorban a gyermekeknek szóló rendezvényekkel várja látogatóit az üzletközpont, amelyekről mindig naprakész információkat nyújt weboldalunk>>

A bevásárló központ a hét minden napján nyitva tart; hétfőtől szombatig 9.00 – 21.00-ig, vasárnap 10.00 – 19.00-ig.

Ha eleged van a hőségből vagy épp rossz az idő – mindig jó választás: Veszprém  és a  Balaton Plaza!

(X)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3349 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x