Riogasson mást a kosszal - ne mosson fel domesztosszal!
Címlap / Szépség-Egészség / Riogasson mást a kosszal - ne mosson fel domesztosszal!

Riogasson mást a kosszal - ne mosson fel domesztosszal!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

Valami fura, elfojtottan erotikus, mégis óvszerrel szüttyögős hang szűrődődött ki a fürdőszobából - mintha valaki nagyon (el)cseszett volna valamit/valakit. Keresem a hang forrását, és mit látok?? Hát a domesz tosz! Ki innét, te mérgező pára, hiábavaló a dolog veled, hisz steril vagy, ráadásul rossz példát mutatsz a gyerekeknek! - azzal a kukába dobtam. Jól tettem? Döntsd el te! 

 

Állattartók ezrei háborodtak fel a Domestos új reklámfilmjén, és a weblapjukon közzétett tanácsokon. Felbuzdulva a kutyás reklámok sikerén megalkották a saját verziójukat, ám átestek a ló másik oldalára.  Immár ovisok ezrei tanulhatják tőlük, hogy ha csak a közelükbe téved egy kutya, akkor rohanni kell a fertőtlenítőért, mert halálos kórokozók támadnak rájuk az eb szagától is, anyukák százai nem alszanak éjszaka, nehogy a macska tüsszentése megfertőzze a gyereket. Az, hogy a sterilitás mániához mi köze a fajtatiszta kiskutya vásárlásának, a veszettség elleni védekezésnek, vagy a kullancscsípésnek az örök rejtély marad. 


Mi kutyások, akik már hosszú évek óta túlélői vagyunk a lakásunkban kórokozóikkal együtt élő állatainknak most sem fogjuk eltaszítani magunktól keverék, gyakran utcáról összeszedett állatainkat. Ezentúl is boldog örömmel nézzük, amikor a kutya segít a járni tanuló gyereknek, amikor hozzábújik a szerelmi bánatával küzdő kamaszhoz, és nem fogjunk ilyenkor körömkefével és Domestossal támadni családunkra. Főleg Domestossal nem! Maradunk a jól bevált, nem agresszíven reklámozott termékeknél. Ha Te is úgy érzed, hogy ez a reklám káros, akkor csatlakozz bojkottunkhoz, mellőzd a Domestos használatát! – hív bennünket a felelős állattartók kis csapata. 

HarmoNet tipp: Európa Kutyakiállítás - klubkiállítások, világtalálkozók, speciál kiállítások részletes programja! >>

Nyitott kapukat döngetnek, hiszen mi is az antibiotikumot kerülő, kutyával rohangálós, faölelgetős, természetimádó népek vagyunk. Összekaparunk toldott-foldott macskát, kidobott kóbor ebet, és nem átalljuk őket saját pénzünkön gyógykezeltetni, majd otthont keresni – hovatovább adni! – nekik. 

Ne aggódj – ez a hülye marketinges az az állatfaj ami végül természetes kiválasztódás által kihal – nyugtat bennünket kedvenc állatorvosunk. Ő már tudja, a sterilizálás és a sterilitás szomatikusan is rokon fogalmak, s aki ennyire koszüldöző, az bizony beteges, nyizger és koránhaló fajta lesz, s nekünk, a fent nevezett terméket bojkottáló csapatnak sokszorosára nőnek túlélési esélyeink. 

HarmoNet tipp: Kutyás tévhitek szülőknek, kutyásoknak és kutyás szülőknek >>

Egy szónak is száz a vége – küldd vissza a félig használt flakont a gyárnak, ha véletlen van belőle odahaza – köteles visszafogadni! És írd meg nekik, hogy bizony kárt okoznak a műanyagba csomagolt agresszív és szükségtelen szerrel. A felelős szülő, a felelős állattartó, a Földet óvó és védő valódi anya nem sterilizálja percenként sarjai és kedvencei környezetét, hanem egyszerűen együtt él velük. 

Küldd el ezt a cikket minél több kutya/macska/gyerekbarát ismerősödnek, hogy a marketing bomba végül a küldő zsebében süljön el.
(Alul jobbra a kis borítékra kell kattintani!)


 
 
[ 1863 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x