Izgató fényjáték és csábító megjelenés - Gyönyörű...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Izgató fényjáték és csábító megjelenés - Gyönyörű smink az őszre!

Izgató fényjáték és csábító megjelenés - Gyönyörű smink az őszre!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-13

Az őszi fények játéka szívbemarkolóan gyönyörű. A nap fényének beesési szöge ekkor varázsos árnyalatokat alakít ki, a fények játéka simogat, eszményi, szavakkal szinte lefesthetetlen. Ebben a fényben, az alkonyi időben egy randevú, maga a mámor, egy szerelmes csók a paradicsom, egy általánosan jól összeállított megjelenés is meseszép lehet. Az őszi fényekben a smink fényjátéka felturbózhatja a külsőd. Használd ki a természet szépségeit! Hogyan? 


Rendezvénynaptár
Az őszben mindig van egy kis félelem, ezért soha ne turbózd fel magad ijesztő smink-párosításokkal. A fiatalos lendületet tedd el az őszre, az extrém megjelenést, pedig csak a klubokba alkalmazd. A mindennapokban iskolába, munkahelyre, vagy egy randevúra, az őszi fények játékát vedd fel magadra, a színek, árnyalatok, és a csillogás váltakozásával.

HarmoNet tipp: Smink érett bőrre - 6 hatásos tanács valódi Hölgyeknek! >>

Az őszi fényekben lehet kívánatos az ajkad, de vagy a szád csillog, vagy a szemed, ezt jegyezd meg. Nem a nyári nedves, csókos feelinget kell magadra öltened, hanem az ősz harmóniáját. A legjobb, ha az ajkak finom matt ragyogást kapnak, a szem viszont nappalra csillogó, éjjelre alakzatban, mitt követve csillog csupán.


 
Nappalra tökéletes a barna minden árnyalata, az arany és a sötét drapp vagy a kávé, kiegészítve ezekkel a színekkel. Mellé a téglaszínű rúzs, ami ellenállhatatlanná tesz. Ha a lila színnel kísérleteznél, ne hagyd magára, támogasd meg bordóval, és vadítsd meg egy sötétbarna csokoládés rúzzsal, vagy az éjszakában akár egy fekete "csókkal".

A szemhéjnak egészét csak nappal töltsd meg csillogó színnel, ekkor arany, bronz és ezüstszürke is ékesíthet, este csak a szemhéj peremét húzd ki csillámló elemekkel, vagy mintákkal díszítsd a szem sávját.

HarmoNet tipp: Lúzerakadémia - szépészkedés odahaza >>

Ha sárga színnel duhajkodnál, arannyal és középbarnával körítsd, ehhez drapp, vagy kávészín rúzst válassz. Az élénk piros meredek párosítását csak a déli órákra, üzleti ebédekre ajánljuk, később már nem alkalmas.

A zöld most szintén elkísérhet utadon, de válaszd a szürkés, koszos mélyzöldet, illetve az olivát, a tiszta alma és fű, vagy smaragd árnyalatok most kevésbé kedvezőek, középbarnával és fehérrel is kombinálható, azonban finoman bánj velük a tónusoláskor. A zöld barna szemekhez csak matt sötét rúzst használj.

Ha lágy színekre áhítozol, a fehér és beige lehet a tiéd. Ehhez arany és bronz csillám társulhat, halvány rózsaszín ajkakkal, ehhez viszont ne hagyd le a sötétebb arcpírt, illetve egy mélyebb ajakkontúrt sem.

Az ősz a romantikus vonalaknak kedvez, ezért a tónusolásnál, a klasszikus arcélekre játszunk, így inkább kifelé szélesítsd az arcot, kivéve, ha amúgy is túl széles, a szemeket optikailag húzd szét a színek, árnyalatok felvitelekor vastagsággal.

Az arcpírből használj téglás, vagy mélyebb, akár bordós árnyalatokat, a halovány rózsát most napold el máskorra. A hideg színeket, ha egy mód van rá, legfeljebb este a sötétedés után alkalmazd, még akkor is, ha úgy gondolod egyébként jól áll neked.

Fodor Kata 
 
[ 9165 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x