Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szexi kelmék és...
Címlap / Szépség-Egészség / Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szexi kelmék és kiegészítők keddre

Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szexi kelmék és kiegészítők keddre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Kedden gyakran energikusak vagyunk. Ehhez kell öltözködnünk is. A szexi kisugárzás most jót tehet lelkünknek. Érdemes ezért igényesen öltözködni, a kedd színeinek megfelelően. Milyen textíliát válassz, hogy ma igazán vadító legyél, hogyan hódíthatsz, milyen kiegészítőket kerülj? Kedd a tányéron! 

A hét egyes napjain más és más módon érezzük magunkat. Hétfőn akkor is sokszor kissé elkenődöttebbek vagyunk, hogyha éppen nem kell dolgoznunk. Kedden energikusabbak, szerdán bevállalósabbak, csütörtökön bújósabbak, pénteken pedig, szerelmesebbek vagyunk az átlagnál. Miért? Régi megfigyelés, hogy az egyes napok tejútrendszerünk legnagyobb planétáival állnak kapcsolatban és az egyes napok egy-egy bolygó hatásait veszik magukra, annak energiáit hordozzák, ezáltal a hét során minden nap összhangba kerülünk az univerzum egy részével. Sorozatunkban most rávilágítunk, melyik nap, miként érdemes öltözni, ha hódítani szeretnél.

Kedd
Ura a Mars, ezért igazán szenvedélyesen kell öltözni. Milyen a kandallóban megfeketedett parázsló fa ragyogása?

Színek: Fekete és vörös a főszínei, de sötétbarnával is igen jól kibékülhetsz e napon. Inkább formális színek állnak jól. A pirosat felejtsd el, csak bordó vagy sötétvörös jöhet szóba. Sárga és zöld ezen a napon nem fog jól állni.


pixabay

HarmoNet tipp: Alapszínek őszre: barna - nyugtató és vágykeltő! Hogyan viseld? >>

Anyagok: Szövet, esetleg bársony vagy selyem. A szatén illetve a nylon megint csak nem jó. Jó lehet még a természetes vászonanyag, vagy az erős farmer anyag is.

Formák és minták: Inkább minták és formák nélkül képzeld el a dolgot, egyszínű ruházatot viselj, díszítésként a ruha alján és ujján lehet egy kis fodor, vagy inkább csipke. Hálós harisnya, és szexi kiegészítők éjjelre!

Tippek: Mindenképp legyen rajtad valami szexi. Lehet rövid szoknya csizmával, vagy magas sarkú cipő. Harmonizáljon az egész kisugárzásod. A nyakkendőt a férfiaknak érdemes szorosabbra kötni. A bőr kiegészítők szintén jól mutatnak ma. Nőknek is jól állhat a nyakkendő!

Egy erős gallér is sokat sejtet, érdemes ma erős, nagy dekoltázst engedned. A rövid szoknya szinte alap, ha hosszú, akkor inkább már nadrágban mutatkozz.

HarmoNet tipp: Elegancia és divat a hét napjai szerint - Szép és igényes viselet hétfőn! >>
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4800 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x