Ízes színfoltok bármely rendezvényen - Mit adhatunk emlékbe...
Címlap / Szépség-Egészség / Ízes színfoltok bármely rendezvényen - Mit adhatunk emlékbe érzékszerveinknek az idei partikon?

Ízes színfoltok bármely rendezvényen - Mit adhatunk emlékbe érzékszerveinknek az idei partikon?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Közeleg az év végi rendezvény-sokadalom, amikor Budapest apraja-nagyja ünneplőjét felöltve küldözgeti pompázatos meghívóját partnereinek. Meghitt hangulat, fénylő karácsonyfák, csillogó poharak, andalító zene, étel-ital ameddig csak a szem ellát. Eszünk. Iszunk. Megnézzük a műsort. Majd hazamegyünk. Emlékezünk rá pár napig, aztán elsodor a következő parti műsora, látványa, menüsora. A jelentős költségráfordítás ellenére mégiscsak egy hagyományos parti emléke marad meg bennünk. 

A Karácsony ízei
Mitől lehet más egy karácsonyi parti? Mit ajándékozzunk vendégeinknek, hogy emlékezetes, különleges legyen az, amit adunk nekik?

Olyan apró dolgokat, melyek nem túl költségesek, mégis sokat adnak! Mert magának a vendégnek szólnak! Néhány apró ötlettel igazi különlegességet adhatunk a vendégeknek, csemegézzünk hát belőlük! 

Érezzük meg, ismerjük meg a tél, a karácsony ízeit: ánizs, fahéj, vanília, kardamom, szegfűszeg… mind-mind ismerjük. Emlékszünk az ízére, ismerjük az illatát. De vajon tudjunk, melyik honnan származik, mire használják ezeket a fűszereket a gyógyászatban, szépségiparban, élelmiszeriparban? Kóstoltunk már fahéjat, vagy megízleltük a vanília csípős ízét? Fűszer ízlelő programunk keretében interaktív módon ismerhetjük meg ezeket a fűszereket, szakértőnk ajánlásával! 

Reform sziget
Hódít az egészséges táplálkozás, és valljuk be őszintén, a harmadik parti után már nem hoz lázba senkit a töltött káposzta és a beigli. Ízleljük olyan étel- és italkülönlegességeket, amelyek a téli zimankóban segítik szervezetünk működését: frissen préselt gyümölcs és zöldség levek, magvas bio-desszertek, shakek, turmixok. A reform sziget kínálata kitűnően kiegészíti bármely parti kínálatát, színt, frissességet és egészséget biztosítva! És ami lényeges, szakértelemmel társulva egy kellemes program lehet ezek ízlelgetése, különlegességeinek megismerése.  

Fel a kalandra a nagy csokoládé világban! Ki ne szeretné a csokoládét, hisz mindenkiben lapul egy kis Gombóc Artúr!  Túl a csokoládé-szökőkutakon kóstoljuk meg a levendulás-tárkonyos-barackos csemegét, az igazi CSOKOLÁDÉ ízét, zamatát! Ismerjük meg a kakaóbabot, hogy hol terem, milyen a termése, hogy lesz ilyen finom, zamatos csokoládé ebből a kis apró babszemből! Készítsünk mi magunk trüffelt, vagy töltsük meg a likőrös csokoládé poharunkat csokoládé krémmel, szagoljuk meg a kakaó illatát, tapintsuk meg selymességét, érezzük minőségét! Csokoládékészítő mesterünk vezetésével igazán szórakoztató és ízletes programot kínálhat vendégeinek, mely ráadásul egy igazi, minőségi desszert lehet a rendezvényen! 

HarmoNet tipp: Halloween party Draculával - Ősök Éjjele sztárcsemegével >>

Mámoros zamatok - vagy fordítva?
Pálinkás jó estét, avagy kóstoljunk pálinkát, ismerjük meg mi a pálinka, milyen eljárással készül, miként találkoznak az ízek egymással, és végül alkotnak egy remekművet: a pálinkát!

Olyan ez, mint egy könyvtár, melyből nem hiányozhatnak a klasszikus, robosztus kötetek, a szilva vagy a barack pálinka! Megtalálható mellette a könnyed, szórakoztató áfonya vagy málna friss színekkel, könnyed ízekkel! A receptkönyvek? Természetesen ez sem maradhat ki, hiszen pálinka mesterünk elárulja nekünk a készítés fortélyait, sőt néhány pálinkás receptet is szívesen megoszt velünk! 


Kísérletezzünk az idei parti-szezonban új ízekkel, színekkel, formákkal. Adjunk maradandó emléket, amely átöleli szaglásunkat, ízlelésünket, tapintásunkat, hallásunkat.

Egy igazán szép este nagyobb öröm, élmény, mint pár puszta ajándékcsomag, viszont az apró ajándékok szép emlékek lehetnek az esemény után is!

Jó csemegézést kívánok a Frappé Event Kft. gasztro-programokat kínáló csapata nevében!
További információk >>

Bercea Laura
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1909 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x