Fáradt, fakó arcbőr, kék, karikás szemek? Bőrfiatalítás...
Címlap / Szépség-Egészség / Fáradt, fakó arcbőr, kék, karikás szemek? Bőrfiatalítás tavasszal

Fáradt, fakó arcbőr, kék, karikás szemek? Bőrfiatalítás tavasszal

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Az arcbőr télen kiszárad, majd tavasszal a pörgős ritmustól akár megereszkedhet, fakóvá, és rugalmatlanná válhat a kötőszövet. A szemek alatt látható vízhiányos karikákat a tavaszi fáradtság testi-lelki jelensége tovább súlyosbítja. Egy gyors és könnyű technika, ha szeretnél fitten megjelenni! 

 

Az alábbi szuper pakolást a kivörösödött és száraz bőrre ne alkalmazzuk, ugyanakkor a pegyhüdt, fáradt, fakó bőrre, duzzadt arcrészekre, a tipikus tavaszi fáradtság tünetekre kiválóan alkalmas.

A váltott borogatástól egészen rövid idő alatt felfrissül a bőr. Aki fáradt, kimerült, szeretne gyorsan derűsnek és kipihentnek látszani, ezt javaslom neki. Erős élénkítő hatása annak köszönhető, hogy rendkívüli módon ösztönzi a bőr vérellátását, a váltott zuhanyhoz hasonlóan.
 

A metódus
Vegyünk elő két tálat és egy tiszta pelenkát, vagy természetes, puha vásznat. Egyik tálba készítsük el a korábbról már ismert gyógynövényfőzetet a meleg borogatáshoz - ehhez kamillateát javaslok, de jó lehet levendula, vagy csalán is -, a másik tálba rakjunk külön hideg szénsavmentes ásványvizet, sok jégkockával.
Két percre a pelenkával nagyon forrón tegyük fel a meleg borogatást - FONTOS: meleg, kelemesen meleg hatásról és nem forró hatásról beszélünk, ne égjen meg a bőröd! -, majd körülbelül 20 másodpercre a hideget is helyezzük fel, nagyn hideg, de nem égetően fagyos...

HarmoNet tipp: Bőrbarát diéta - a Perricone módszer >>

Legalább ötször, de inkább hétszer váltogassuk, és mindig a hideg borogatási fázissal fejezzük be a sorozatot. Ezt követően finoman ütögessünk a bőrbe bőrtípusunknak megfelelő nappali tápláló krémet. Ha nagyon zsíros a bőröd a szellőzés fontosabb, vagyis a krémezést elhagyhatod. Ha természetes szerek szerelmese vagy, akkor használj természetes bőrolajat, vagy kakaóvajat, esetleg mézet nagyon vékony rétegben. A méz lemosásáról ne feledkezz meg!

HarmoNet szépségtipp:
Kisírt, karikás, kialvatlan szemüket másnapra csodálatossá kell varázsolnunk?

Kapjunk elő egy pár gumikesztyűt, töltsük meg jégkockával és szorítsuk a szemünkre. Tartsuk rajta, míg el nem tűnnek a karikák, és ragyogóvá nem válik a tekintetünk! Figyelem, a belső egyensúlyt ez a technika még csak látszólag sem állítja vissza, úgyhogy feltétlen orvosoljuk a baj lényegét, ne csak a tüneteket! A szem megfázását azért igyekezzünk elkerülni, ez a technika is csak 10 percig végezhető!
 
 
[ 7494 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x