Talányos, de sokkoló: Regisztráld a ruhádat! Hatalmas ötlet...
Címlap / Szépség-Egészség / Talányos, de sokkoló: Regisztráld a ruhádat! Hatalmas ötlet - egy férfitól!

Talányos, de sokkoló: Regisztráld a ruhádat! Hatalmas ötlet - egy férfitól!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

Ugye milyen ciki, ha szembe jön veled a ruhád? Vagy, ha a sajtó azzal van tele, hogy melyik sztár öltözött ugyan abba a modellbe, mint ellenlábasa? Vagy az a ciki, hogy ezen témáznak a sztárok? Számtalanszor előfordult már, hogy valaki egy parti kellős közepén volt kénytelen vészes gyorsasággal átöltözni, mert valaki elorozta gondosan kiválasztott ruháját. Nos, mától ennek vége! Egy ötletes férj megtalálta a megoldást. 

 

A feleség flancolása mindent vitt
A 42 éves Andrew Jones alaposan kiakadt, amikor felesége a fél Államokat átutazta csak azért, hogy ruhát vegyen New Yorkban. Így akart biztos lenni abban, hogy floridai otthonában megrendezett bálon senkinek nem lesz egyforma ruhája az övével. Annál ugyanis nincs nagyobb égés, amikor egy rendezvényen két egyforma modellben feszítenek a hölgyek - egy bál esetében, a házigazda megjelenésének ügyében persze érthető az aggodalom - , kivéve persze, ha a tánckarról van szó. Jones felesége sem szerette volna, ha szembe jön vele saját ruhája, így utazott pár kilométert... Mire hazaért a mutatós darabbal, addigra férje fejében is kész volt az ötlet, hogyan lehet egyszerűbben – és olcsóbban – megoldani minden hasonló helyzetet. A modern technika sietett segítségére, no meg a találékonyság. Egyszerűen indított egy honlapot, ahol bárki regisztráltathatja aktuális ruháját.

HarmoNet tipp: Divatos külső az idei télen is! - Elegáns és extravagáns kompozíciók>>

Elég csak megadni, ki, mikor, hol, mit kíván felvenni, mellékelni egy fotót, és már kész is! Így, ha valaki estélyre, partira, vagy bárhova máshova készül, csak megnézni, mit vesznek fel mások, aztán regisztrálja a saját elképzelését, és máris kizárt, hogy egyszerre ketten – vagy akár többen – ugyan azt a ruhát válasszák. A Dressregistry nevű oldal máris hatalmas népszerűségnek örvend, egy hónap alatt 300.000 látogatója volt, és egyre többen használják rendeltetésének megfelelően. Ha a sztárok is rákapnak, Jones egyszerre két problémát is megold: az egyik a ruhakérdés, a másik önnön megélhetése - bár utóbbi meglehetősen érthetetlen, hogy a modern korban odáig jutottunk valaki mások partyruha-regisztrációjából akar megélni, megint más pedig szenet lapátol. Az autóiparban dolgozó férfinak minden bizonnyal nem keveset hoz majd a konyhára az oldal, és abból feleségének is bőven futja majd új ruhákra. Csak el ne felejtse regisztrálni őket…

Valóban fontos?
Hozzá kell tennünk persze, hogyha nem akarsz mindenáron feltűnősködni ilyen design problémákkal, nem szükséges. A parti az emberekről és a hangulatról szól. Ha valaki nem tudja kezelni, hogy egyezik a ruhátok, próbáljon felnőni. A tucatmodelleket hordó kisemberek vélhetőleg gyakran találkoznak saját kabátjuk másával az utcán. Majd valahogy túléljük ezt is. Persze ragozhatjuk a dolgot addig, amíg már a zsömle alakját is egyedire, családi címerrel süti a pék. De ez már az a kategória, amikor valaki lét-kínjában nem tud magával mit kezdeni.

HarmoNet tipp: Az elmúlt év legcikisebb modellje: Victoria Silvstedt és a másik csaj ruhája >>

Ha nagyon egyedit szeretnél lehetséges egyedi feliratú pólók készítése is. Ha azonban kreatív vagy, és jó dumát találsz ki, akkor a gyártó vélhetőleg felveszi szlogenedet a kínálatába. Szerzői jogra persze hivatkozhatsz, de hogy ő nem magától találta ki, azt sosem fogod tudni bebizonyítani. Ha valóban csak magadnak valót szeretnél érdemes a párod arcát pólódra nyomatni egy speciális és minőségi képnyomó eljárással, amely hazánkban még eléggé új, friss, de már elérhető! (Esetleg válaszd a házilag való batikolást és kézi selyemfestést.) Kedvesedet garantáltan nem viseli majd más ruháján, persze kérdés akarod-e szegénykét mutogatni szerte-e nagy világnak!

Regele Tímea
Fodor Kata
Képek: Embrodise Nyomóaparadicsom >>

 
 
[ 1654 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x