Látástréningről - megtanulható?
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Látástréningről - megtanulható?

Látástréningről - megtanulható?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-08

A mai kor emberének hamarabb romlik el a látása, válik szemüvegessé. Miért? Napjai nagy részét a számítógépe előtt ülve tölti. Úgy látja el a munkáját. Kevés időt tölt a szabad, friss levegőn. Sokat néz televíziót, nem táplálkozik megfelelően. Te milyen gyakran szoktál szemtornázni? 


Rendezvénynaptár
Ne csak a fejed aluli izmokat tornáztasd meg, olykor szánj egy kis időt a szemed izmainak megedzésére is.

Célirányos gyakorlatokkal, megfelelő, vitamindús táplálkozással elkerülheted szemed idő előtti károsodását, szemüveg hordását.

A szemüvegesség minden hiedelem ellenére gyógyítható, tehát a jó látás megtartható, sőt extralátássá fejleszthető. Az egészséges nézési szokásokat újra meg lehet tanulni, és akár életünk végéig szemüveg nélkül élhetünk.

A látástréning, szemtorna, szemjóga természetes és igazán szelíd módszert jelent a szemproblémák gyógyítására. Minden korosztály számára biztosít érdemleges javulást. Gyógyítja a szemüveges és a komplikált látási zavart. Gyógyítja a színtévesztést és komoly segítséget ad a beszéd, a hallási, az írási, számolási és egyéb zavarok elhárításhoz. A tréning gyakorlatait elsajátíthatjuk szakkönyvekből, valamint valamely jóga órán is, később azt már rendszeresen otthonunkban, munkahelyen is végezhetjük. Fontos a rendszeresség, folyamatosan végezzük a gyakorlatokat. Meglehet, eleinte nehezünkre fog esni az igen szokatlan szemtorna, de ezt később már nem érzékeljük. Napi pár perces gyakorlatozásnak is figyelemreméltó hatása van.Előfordulhat, hogyha lesz olyan alkalom, hogy kihagyta a tornát, az hiányozni fog, csakúgy mint a testedzés.


HarmoNet tipp: Szemjóga - szemüveg és műtét helyett egy szelíd út a nagyszerű látásért >>

Ha tested jó dolgokkal ajándékozod meg, az később hálásan meg fogja neked köszönni azt. Ilyen dolog a bármiféle testedzés. Ezért azt életed végéig csináld, és élj hatásával boldogan.

Zsemlye Zsanette 
 
[ 1910 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x