Ha valami különlegesre vágysz - a szerelem ünnepe kettesben!...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Ha valami különlegesre vágysz - a szerelem ünnepe kettesben!

Ha valami különlegesre vágysz - a szerelem ünnepe kettesben!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-17

Hamarosan itt a Valentin nap és a nőnap. Lepd meg szeretteidet idén valami igazán egyedivel! Ne tárgyi dolgokban gondolkozz, ajándékozz élményt, egy közös kikapcsolódást, mert az biztosan örök emlék marad! 


Rendezvénynaptár
Van egy hely, ahol a természet lágyan fonja körül az emberi kéz alkotta pihenőt, ahol nyugodt a környék, s az épület tájolása, valamint a házban uralkodó harmónia mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy a vendég pihenése nyugodt, kikapcsolódása teljes, feltöltődése maradandó legyen.


Már belépéskor érezheti, hogy egy másutt nem tapasztalt környezetbe lép: ugyanis a Feng Shui elvei alapján emelt, és energetikai egyensúlyt megvalósító épület számtalan különlegességgel büszkélkedhet.
Az egyedi illatok, a barátságos színek, a távol-keleti hangulatú berendezés, a személyes törődés magáért beszél, és elvarázsol minden ide érkezőt. A bükfürdői Hotel Caramell**** széleskörű kínálatának köszönhetően minden korosztály megtalálja a számára megfelelő szolgáltatást, legyen szó testi, lelki, vagy szellemi feltöltődésről, gyógyulásról, passzív vagy aktív pihenésről - nem csak a nyár derekán, hanem a hideg időszakokban is, mikor szívesen összebújunk társunkkal.


A házban igénybe vehető, több mint 60 holisztikus, wellness illetve egyéb gyógyászati kezelés. Az egészség megteremtésének kínálata gondos válogatás eredménye, melyek között az eligazításban, tájékozódásban és választásban szakképzett kollégák segítenek. A szakemberek tanácsai kiterjednek az egészséges táplálkozásra, és a megfelelő életmód kialakítására egyaránt.

 

A teljes kikapcsolódás része a meditációs, belső harmóniát adó, lelki egyensúlyunkat fejlesztő programok nagy választéka, mint például a jóga, a fizikumot is igénybe vevő Tai-chi, vagy az energetikai tisztító Chi Kung.
A szálloda folyamatosan bővíti szolgáltatási körét, hogy a visszatérő a vendégek az újdonságok okozta élvezeteknek is hódolhassanak.
 

A Hotel Caramellt**** ajánljuk mindenkinek, aki különleges, életre szóló élményekre vágyik.
Próbáld ki, éld át a harmóniát!

Érezd saját bőrödön szállodánk üzenetét:
 
Pihenni bárhol tud.
Nálunk újjászületik.
További információk: Hotel Caramell**** >>
 
 
[ 1961 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x