Hello Kitty tetkók homlokra és fenékre (Képekkel!)
Címlap / Szépség-Egészség / Hello Kitty tetkók homlokra és fenékre (Képekkel!)

Hello Kitty tetkók homlokra és fenékre (Képekkel!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-06-05

Hol van már az ANYÁM és ÜSS felirat, vagy a csípőre varrott nonfiguratív ábra, esetleg a diszkrét rózsa, vagy virágocska? A cuki-trend már mást diktál: Hello Kitty a homlokodra! 

 

Szerkesztőségünk 2 hölgy tagja találomra felhívott néhány hazai tetováló szalont, hogy cukorkákat és Hello Kitty figurákat szeretnénk tetováltatni magunkra. A szalonokban a rökönyödött hallgatás után az anyánkba küldéstől a: - „Persze hozzál mintát, megcsinálom!” válaszig minden megvolt. Egy kedves fiú azt javasolta 40-es kolléganőnknek, - nekünk ez tetszett legjobban - hogy próbálja ki előbb hennafestékkel a vágyott mintát, és ha még mindig úgy érzi, akkor jöhet egy igaziért! Valószínű kiskamasznak hitte a telefonálót. Hiába: ki akarna felnőtt fejjel effélét magára tenni? Nos vannak ilyenek:

A képen látható hölgy, Melissa, az egész cukorkás Kitty-kollekciót magára varratta, és még nem elégedett: A célja, hogy még több ilyen tetoválással díszítse egész felsőtestét. A mostani állapotot körülbelül 6 hónap alatt sikerült elérnie. Imádja ezt a tündéri cica figurát, és nem nyugszik, míg a egész testét nem borítja be vele.


Arról nem szól a fáma, hogy a hölgy képes-e párkapcsolatot kialakítani, vagy minden egyes légyott, ahol a teste előkerül, harsány röhögésbe fullad.

HarmoNet tipp: Napi cuki szex játékunk: Hello szexi Kitty és még cukibb barátai (+18) >>

A másik bátor versenyző saját ülepére varratta rá a cuki cicahölgyet
– mivel a seggnek két partja van, hát rögvest két példányban. A kép tanúsága szerint a versenyző fiúnemű, és csak találgatni tudunk arról, hogy nemi identitásáról vajon valódi képet ad-e a keskeny csípő.A legmerészebb őrült azonban ez a punk, aki egyenesen a homloka közepére, mint egy harmadik szemként tetováltatta magára a masnis cicát.
Most képzeld el, hogy lehet egy ilyen emberre haragudni, vagy dühösen nézni, vagy akár csak komolynak maradni vele szemben! Sehogy!


Kétségtelen, hogy a trendvilágban az ezotéria fehér és fekete oldala is képviselteti magát, s a Hello Kitty figurától nem szakadhat el az, akit megérintett a spiritualitás szele.  A vízöntő csillagképe, vagy a sátán macskája, a fekete csillagban, bekötött szemmel kalózkodó cica nagyszerű képet mutat az ezoterikus női lélek és a Hello Kitty trend végleteiről.

HarmoNet tipp: Hello Kitty - újabb gyöngyszemek kizárólag fanatikus, cuki ezoterikusoknak! >>

Ha kevés, akkor ne fogd vissza magad: varrass magadra egy-két Hello Kitty tetkót és küldd be nekünk!

 
 
[ 11679 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x