Neked rossz a fodrászod!
Címlap / Szépség-Egészség / Neked rossz a fodrászod!

Neked rossz a fodrászod!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Nem hiszed? Járj utána! Mesterfodrászunk elárulja, mi a különbség a külsőzuglói Icuka, a csajágaröcsögei hajbodorító és a fodrász között! Lehet, hogy tényleg rossz a fodrászod? 5 biztos tanács, hogy tudd: Azonnal fodrászt kell váltanod!  

Marsi László, a HarmoNet mesterfodrásza, ismert szépítész. Gyakran jönnek hozzá emberek, nők és férfiak, hogy tegyen „csodát”. Ám a megújuláshoz bátorság is kell. Vannak, akik végül így is visszatértnek a megszokotthoz, csak azért, mert a változással nehéz megbékülni. Ám többen vannak azok, akik maradnak, mert a fodrásztól való távozás után napokig csak a dicsérő megjegyzéseket zsebelik be!



1. ROSSZ! 5 éve jársz hozzá – azóta ugyanúgy vágja a hajadat! 
Mitől javul meg? – Ha a fodrászod követi a trendeket, időről időre képes apró lépésekkel a Te hajadon is megvalósítani az újdonságokat, hogy ne nézzél ki Feleki Kamil és Horty Miklós klónnak (pláne nő létedre!) Ha a hajviseleted azonos az 5 évvel ezelőttivel, akkor gáz van! Nem kifogás, hogy hosszú hajad van, lófarokban! Azzal is lehet eredeti dolgokat elkövetni!

2. ROSSZ! Ha a hajad nem sikerül, arra fogja, hogy vékony szálú, „kevés”. 

Mitől javul meg? A fodrász minden hajból tud rendes frizurát csinálni. A vékony szálú hajból is. Sőt, a mai technikák és termékek segítségével tökéletesen elfeledtetheti, hogy a haj valaha is vékony szálú volt.

3. ROSSZ! Ha a fodrász azt csinálja, amit mondasz neki! (Vagy ha azt csinálja, amit ő akar!)
 
Mitől javul meg? Ha a fodrász megbeszéli veled a hajaddal kapcsolatos elképzeléseit. Ha ezek merőben újak, akkor kérheted, hogy fokozatosan váltsatok a rövidebb formára. Rémes, amikor hozzá nem értésről tanúskodó festési technikákkal egyen-frizurás tinilányok sétálnak, tökéletesen előnytelen hajviseletekkel. A jó fodrász megmondja, ha egy haj nekünk nem való – még ha dupla annyira tetszik, akkor sem!

4. ROSSZ – Ha a fodrászod össze-vissza festegeti a hajadat! 

Mitől javul meg? – A jó fodrász nem az „úszósapkás” melír csíkokra beszél rá – ennek a divatja már rég leáldozott. Úgy is mondhatjuk: ciki! Az ide-oda belefestett csíkos foltos izék és a jól megkomponált frizura között szakadéknyi különbség van. Nem mindenkinek áll jól egy extravagáns piros, vagy lila tincs, és a hajszínek túl gyakori váltogatása is inkább önkeresésről, mint a trend követéséről árulkodik. Egy jól eltalált színt hosszú időn át megtarthatunk.

HarmoNet tipp: Hajvágás és arcformák trendszeresen - Egyébként itt a tavasz >>

5. ROSSZ – Dauer, bodrok, lakkhegyek 

Egyik vendégem a „nyanyafodrászat” néven emlegeti azokat a helyeket, ahol a sütővas, a dauervíz és a tonnaszám kifújt lakk a legmenőbb technika. Nem véletlenül! Voltam egyszer egy esküvőn egy faluban. A vőlegény családjának falujában volt „A FODRÁSZ” – egy kis hölgy, aki férfi-női hajat vágott. Mindenkiét egyformára. Minden nő bodrokat, minden férfi egyen Petőfi-frizurát viselt. Az efféle hajbodorítót a legjobb elkerülni, inkább havonta egyszer utazni egy kicsit. Az ilyen fodrászat soha nem javul meg – ne itt légy törzsvendég!

Marsi László Hajvágó fodrászmester 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7993 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x