A titok - a táplálkozásban
Címlap / Szépség-Egészség / A titok - a táplálkozásban

A titok - a táplálkozásban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

21. századra az átlagember szinte már teljesen a természettől távol él. Élelmiszeripari túltermelés, feldolgozott, tartósítószerezett, adalékanyagozott élelmiszerek tömkelege várja a vásárlókat. Inaktív életmód. Nép és világbetegségek kialakulása. A Vegetáriánus fesztiválon kapott el minket az ihlet. 


Rendezvénynaptár

MAGYARORSZÁGON azért fizetnek az orvosoknak többet, ha minél kevesebb embert lát el, ANGLIÁBAN azért, ha minél többet! MA MAGYARORSZÁGON IGEN NAGYON – NAGYON VESZÉLYES DOLOG BETEGNEK LENNI! (Kínában a jó orvos arról ismerhető fel, hogy alig jár hozzá beteg, ellenben jár hozzá kontrollra, életmód-javításra minden nap néhány ember.)

Miért?
Egyszerűen mert – egyre többen vélik  úgy, hogy… - nem látnak el rendesen! A legtöbb orvosnak nem érdeke a meggyógyításod. A jóknak, meg tömérdek pénzt kell fizetni!
Mit tehet az, ki ezt elszeretné kerülni?
ÉLJ TERMÉSZETHEZ KÖZELI, MINŐSÉGI ÉLETET, amiben szerepet kap elsősorban az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás és a mozgás, lehetőleg aktív életmód.

Hízás, fogyás, gerincpanaszok, népbetegségek, szenvedélybetegségek
Mi az, amit ezekre a problémákra az átlag 21. századi ember használ orvoslásképpen? Kémiai gyógyító szerek, vitamintabletták, tisztítótabletták, levek, előrekészített élelmiszerek, kövek…
A sorsod a Te kezedben van, Te döntesz arról, hogy az egészség, vagy a betegség mellett voksolsz – e! Kövér, nagyra hízott, betegeskedő, vagy karcsú és egészséges szeretnél lenni!
Ha szeretnél megszabadulni gondjaidtól, melyeket a táplálékod vált ki és az inaktív életmódot, olvass tovább, hogy megtudhasd, hogyan élheted életed egészségesebben, természetesebben.
A MINŐSÉGI ÉLET MINDENKINEK KIJÁR!
Tudtad, hogy az embernek alapjában véve semmi gyógyszerre, táplálékkiegészítőkre, tisztító, vitamin, rosttablettákra nincs is szüksége?
Hoztam Nektek egy nagy segítséget, amit ha betartasz, garantáltan elkerülöd az orvosokat.

Sok – sok tévhit, és amit tehetsz ezek ellen. Tanuld meg a táplálékokat helyettesíteni!

CUKROK:
Finomított fehér, nád, gyümölcs, barna, melasz, szirupok, sztévia: mind csak cukrok. Ne hidd, hogy a nádcukor jobb, mint a finomított fehér! Ugyanolyan cukorforrás!A barnát időközönként kávéval színezik, a szirupok soha nem is láttak gyümölcsöt, felcukrozottak, a sztéviát sok országban tiltják forgalmazni!
Helyette: méz és a természetesen, általad készített gyümölcsöt használd édesítéshez.
Mézallergia, általában nem is a mézre, ár mindinkább a készítő által használt vegyszerre vagy az! Vásárolj tehát biomézet!
Tudtad, hogy kezdetekben az emberek cukrokat egyáltalán nem is használtak?
Hogyan lehet ez?
Ha a testednek csak a természetes cukorforrásokat adod meg, zöldség – gyümölcs, gabonafélék, hüvelyesek, olajos magvak természetes élelmiszereink, akkor a cukrot, mint olyat, vagy a mézet, nem is kívánod egyáltalán!
Akkor, ha édességre, csokoládéra vágysz, zöldséggel – gyümölccsel, vagy tésztával fogod megtömni Magad, nem a minőségtelen cukrászati dolgokkal, péktermékekkel, becsomagolt csokoládénak mondott dologgal, túró – rudival!

HÚSOK:
A becsomagolt áruk húst szinte alig, de adalékot, cukrot, sok – sok E – t, igen, tartalmaznak.
Tudod, hogy a legtöbb boltban milyen csirkét, disznót, halat… vásárolsz meg? Ketrecekben felhizlaltak, táplálékkiegészíttől felfújt dolgokat veszel meg! Azok a szerencsétlen állatok soha nem ettek természetes élelmiszert, nem látták a természetet!
A hal jobb, mint a hús! Mitől jobbak a mai felhizlalt halak mondjuk a disznó, vagy a csirkehústól?
Helyette: növényi táplálékkal helyettesíts! Hüvelyesek, gabonák.
Szója, tofu, tempeh, szójatej, szójajoghurt, szójakocka. Ezeket ehetem akkor? Jó ha tudod, hogy ezek sem kivételek!
Miért? Mert ugyanolyan feldolgozott, kész élelmiszerek, és ki tudja, hogy valójában mit is tartalmaznak? Megbízható helyről? Mennyi az adalék… Azért egy kicsivel jobbak, mint a húsfélék!
Továbbá, ha már mindenképen hús: egyél valódi háztáji csirkét, bocit, disznót, valódi halat.

TEJTERMÉKEK:
Csakúgy, mint a húsok, tele E-számokkal, adalék, tartósítószerekkel, cukrokkal, mű gyümölcsökkel., térfogatnövelőkkel, aszpartammal.
Helyette: szója, rizs, zab, termékek kicsit jobbak, de vigyázz, mert csakúgy, azok is feldolgozottak!
Tehát: valódi bociból és más társából fejt tejet és termékeit fogyassz!
Ki a valódi boci és társai? Akik természetes körülmények között nőttek fel, szabadban, növényeket legelve.
Vaj – Margarin. A margarin majdhogynem műanyag!
Helyette: biomargarin, növényi margarin, biosajt, joghurt, szójatermékek. JAJJ NEEEE! A biomargarin is ugyanolyan műanyag! Ez csak egy marketingfogás! Úgy, mint a biosajt és joghurtok is! A szóját már fentebb olvashattad.
VAJ és a növényi olajok, olajos magvak! Ezeket vedd!

LISZTEK ÉS GABONAFÉLÉK:
Finomított fehér búzalisztek, hántolt magvak
Helyette: barna, barna, és barnaliszteket, hántolatlan, tehát rostanyaggal, vitaminokkal, ásványianyagokban gazdag élelmiszereket egyél.

CSOKI – CUKOR - ÉLVEZETI TERMÉKEK:
Csak ezeket ne! Kérlek, ne! Nehogy ezekhez nyúlj, rengeteg kárt okoznak testedben.
Helyette: a már oly sokat említett zöldség – gyümölcs, mézzel kandírozhatsz, még jobban édesíthetsz.
El tudod képzelni az amúgy is édes földiepret megmézezni? Én nem! Eleve eléggé édes az a gyümölcs, minek azt fokozni! A tisztább ételektől az ízérzékelésed is finomodik.

GYÓGYSZEREK – TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK – FOGYASZTÓK – TISZTÍTÓK – ROSTTABLETTÁK – VITAMINOK…
Tiszetelet a kivételnek, mert van némi minőségi is ezekből a piacon, de a legtöbbje nem az!
A lúgosító folyadék valaha 100%-os fanedvet tartalmazott, mára már nagyon drága lenne ez, ezért a nedv így csak 1% maradt meg, a többi mind adalék és társai, tehát nem is a valódi anyag!
Vitaminok? Milyen vitamin az, mely kémiailag van előállítva, növényt nem is látott?
Helyette: Természetes táplálkozás! A tested megold mindent. Ha beteg vagy, fordulj először a növényi patikádhoz. Lehet hashajtókat szedni, inni, csak székrekedés esetén, semmiképpen nem fogyókúrára, és csak természetes növényi módszereket alkalmazz!

BIO ÉLELMISZEREK:
Van egyáltalán különbség a bio és a nem bio között? Nem hiszek a bioban!
Hiszen azt látni, hogy ma a biotermékek nagy része olyan területről származik, ahol nem létezik biokörnyezet, ahol a talajvizek szennyezettek, savas eső hullik, és ahol a szél akár 10 km távolságból is eljuttatja a helikopter permetét a nem bio gazdálkodásból.
Valóban a bio-minősítésűek nem használnak annyi vegyszert és nem olyan minőségűt, de ezt nem mind termelő engedheti meg magának. Vannak kivételek, mindenki bízza egyéni választására, hogy Ő melyiket részesíti előnyben és hisz is benne.
Helyette: Vannak kivételek, mindenki bízza egyéni választására, hogy Ő melyiket részesíti előnyben és hisz is benne. Továbbá, vedd csak meg a helyi piacon a zöldség – gyümölcsödet, de azokat otthon nagyon mosd meg, mielőtt felhasználod!

Most azt kérdezed, hogyan lehet így élni?
Én és még megannyi társam is ezt tesszük! És nézd, egészségesek vagyunk!
Semmi titok nincs itt! Semmi Norbi titok nem létezik. Semmi csodadiétára nincs szükséged, semmi kiegészítőre, ha testednek megadod mind, azt a természeteset, amire valóban szüksége van.
Tedd Te is ezt, és meglásd, cserébe kapsz egy egészségesebb, jobb és minőségibb életet!
HÍZÁS – FOGYÁS – NÉP ÉS VILÁGBETEGSÉGEK EZEKEN CSAK ÍGY SEGÍTHETSZ!
Ha kérdésed van, most írj bátran, hogy minél előbb Te is elindulhass ezen az úton!

(Képek: piqs.de)
 

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3935 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x