Hoppá! Hogyan hizlalnak a fogyókúrás szerek?
Címlap / Szépség-Egészség / Hoppá! Hogyan hizlalnak a fogyókúrás szerek?

Hoppá! Hogyan hizlalnak a fogyókúrás szerek?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Sok-sok fogyókúrás készítmény létezi már, amik 100%-osan garantálják a fogyásod! Te meg is veszed némelyiket, mert a szertől várod a csodálatos nagy fogyást. Legtöbben közben azt sem tudjátok, hogy valójában hogyan is kell azokat használni, hogy a kúrád valóban eredményes legyen. Ezen szerek lehetnek fogyasztók, ám hizlalók is egyben! Hogyan? 

Ha jól használod azokat, csak azt fogyasztod és az amúgy is sok felesleges bevitt Kcal mellett, az nem plusz energiaforrásodként szolgál, hanem csak azt eszed, akkor, az esetben a szer eléri hatását, és Te fogyni fogsz.

Nem bírod ki csak azt enni?
Akkor ne vedd meg a készítményt. Mert a vége úgyis csak az lesz, hogy elkezded szidni a gyártót  és az ajánlód, hogy a szer nem is jó. Te kipróbáltad, és nézzük, mégsem lettél tőle karcsú! Mert nem jól csináltad. 

Továbbá, érdemes azt is megjegyezni, ha a csodaszer után visszatérsz az eredeti táplálkozási szokásaidhoz, amit azelőtt folytattál, a Kg-ok hipp-hopp, azonnal triplán vissza is jönnek Rád.

Tanácsolom, hogy inkább térj vissza a jól bevált ősrégi paraszti étkezésekhez, szabadulj meg minden káros adalékanyagos, cukrozott, sózott, ízfokozókkal teli műételedtől. Végy Magadhoz természetes, valódi élelmiszereket, kezdj el sportolni, és felejtsd el a fogyiporokat!

Továbbá vigyázz a diétás élelmiszerekkel is!
Sokban rejtett cukrok vannak, miket a dobozon fel sem, vagy rejtve tűntetnek fel. Ilyenek a light, diétás, enyhén cukrozott élelmiszernek mondott ételek. Sokszor ezekben is ugyanannyi a cukorforrás, mint a cukrozottakban, nem is beszélve arról, hogy rengeteg zsírt is tartalmaznak, károsakat!

Tanácsolom, itt is saját Magadnak készíteni gyümölcsjoghurtodat, dzsemed, konzerv helyett friss gyümölcsöt…Csak egyszer kell elkezdened és már nagyon könnyen, rutinosan fog menni a következő adag, adagok!

HarmoNet tipp: Hizlaló fogyókúra! - Vigyázz, mielőtt belefogsz! >>

Ha mégis így fogynál

Válassz minőségi terméket! Nézd meg, mi van benne, és tarts be a használati utasítást,a z újításaid rosszul sülhetnek el!

Zsemlye Zsanette
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 8032 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x