Csakra talpmasszázs
Címlap / Szépség-Egészség / Csakra talpmasszázs

Csakra talpmasszázs

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Minden csakra-pont megtalálható az emberi talpon. Ezek a pontok megfelelő masszírozása harmóniába hozhatja a fizikai és aurikus testben keletkezett diszharmóniákat. Ezt a kezelést csakra-talpmasszázsnak nevezzük.  

A kozmoszban megszámlálhatatlan erő kering véletlenszerű rendezetlenségben. Az emberi tudás ezekről végtelenül kevés. Ezek az erők önmagukban nem váltanak ki jelentősebb látható hatást, de amikor találkoznak, „metszik” egymást, reakciókat váltanak ki. Amikor több erő egyetlen pontba koncentrálva áramlik, akkor igen nagy energia örvényt hoznak létre. Az általunk ismert legerősebb ilyen központ az emberi lény. Az emberi test része a kozmosznak, és olyan fókuszpontokat tartalmaz, amelyekben ezek a kozmikus erők találkoznak.

A kozmikus erők találkozási pontja a csakrák, amelyek az emberi testben három szinten helyezkednek el. Az öt fő tatvával összefüggő emberi csakrákat a gerincoszlop mentén lokalizáljuk, és összefüggésben vannak a belső elválasztású mirigyekkel.
Einstein a relativitás elméletében azt állítja, hogy az anyag összesűrűsödött vibráció és a teremtés teljessége a rezgéseken keresztül fogható fel. Az energia sohasem vész el, csak a rezgés egy másik formájává alakul át.

Minden csakra-pont megtalálható az emberi talpon. Ezek a pontok megfelelő masszírozása harmóniába hozhatja a fizikai és aurikus testben keletkezett diszharmóniákat. Ezt a kezelést csakra-talpmasszázsnak nevezzük. A talpon elhelyezkedő csakra-területeket pontosan meghatározott ideig és a helyes módszerrel végezzük. A teljes csakra- talpmasszázs ideje 35 perc.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 10189 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x