A legszebb fájdalommentes gyógymód
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / A legszebb fájdalommentes gyógymód

A legszebb fájdalommentes gyógymód

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-13

A betegségek gyógyításának ősi módja a legszebb és leglátványosabb gyógyászat, a drágakőterápia. A módszer esszenciákon keresztül, rezgésterápiában, és energetikai kezeléseket igénybe véve is alkalmazható. 


Rendezvénynaptár
Prof. Smith a londoni Salford egyetemen több éves kutatói munkával megállapította, hogy, mint ahogyan az univerzumban mindennek, az embereknek is saját rezgés-spektruma van. Ezek az elektromágneses rezgések irányítják a szervezetben zajló kémiai folyamatokat. Ha a szervezet károsodik, elveszíti energetikai egyensúlyát. A betegségeket energiagátak okozzák. Ezek olyan energiapotenciált teremtenek, amelyek rezgése megtalálható a különböző ásványokban. Ha ez a két potenciál kölcsönösen rezonanciába léphet egymással, akkor kioltják egymást.

Ezen az egyszerű fizikai tényen alapszik a különböző drágakövekkel való gyógyítás. Ennek ellenére a kövek nem tesznek csodát, de támogathatnak, kiegészíthetnek bármilyen gyógykezelést. A drágakő-terápia több kezelési módszert foglal magába:

Eszenciák
Az Amerikai Egyesült Államokból több, mint kétszáz féle kő palackozott "eszenciáit" exportálják.
Ezeket úgy állítják elő, hogy a drágaköveket tiszta vízbe merítik, és bizonyos ideig állni hagyják a napon. A napsugarak a köveket átjárva hatolnak be a vízbe, így magukkal viszik azok rezgéseit. Az eszenciákat kb. 30 perccel étkezés előtt, illetve étkezés után célszerű használni. Ilyenkor néhány mély lélegzetvétel után lazítsák el állkapocs- és garatizmaikat, és néhány percen át tartsák kezükben az üveget. Ezután cseppentsenek 4 csepp eszenciát a nyelv alá!

Kristályterápia
A természetes kristályokat egyes esetekben úgynevezett kontaktgyógyítás, közvetlenül a kezelést igénylő testrészre helyezve, máskor pedig nyomáspont gyógyítás útján, tehát a megfelel akupunktúrás pontokra helyezve alkalmazzák.Energetikai gyógykezelések
Ismert ezen felül a drágakövek energiagyógyászatban való alkalmazása. Ilyenkor bio-, vagy leggyakrabban prána (élet) - energiával itatják át a köveket és a kövekkel együtt végeznek a betegen, vagy javulni vágyón kezeléseket. Az átfolyatott életenergia minden esetben viszi magával a kő rezgéseit.

HarmoNet tipp: Ékszerből talizmánt - beavatott tárgyak készítése >>

Olcsóbb kavics is megteszi?

Természetesen nem. A drágakövek a föld mélyében évezredek alatt keletkező tünemények. A féldrágakövek gyakoribb és jóval gyorsabban keletkező ásványok. Minél tovább pihen egy csodás kő a föld alatt, annál szebb és erősebb energiájú, és annál több mindennek volt a földben tanúja. Kavicsokkal, műanyag utánzatokkal ez nem helyettesíthető.
Ugyanakkor, ha már befektetünk, hajlamosak vagyunk csiszolt, szép formájú köveket vásárolni. A természetes, zárványos, csiszolatlan formák mindig jelentősebbek! Ha a kő erősen sérült, tört, repedt, ne alkalmazzuk!Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 10013 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x