Szorongás, pánik, depresszió: a lélek megmérgeződése
Címlap / Szépség-Egészség / Szorongás, pánik, depresszió: a lélek megmérgeződése

Szorongás, pánik, depresszió: a lélek megmérgeződése

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-26

Kedvetlen és levert vagy? Rágódsz a múltban történt dolgokon, amelyek még ma is megkeserítik az életedet? Állandóan fáradtnak érzed magad, de nem tudod, hogy miért? Különös betegségek kínoznak, amelyeknek nem találják az okát? 

 

A lélek mérgei
Ezeket a tüneteket gyakran a fel nem dolgozott lelki problémák okozzák, és orvoslásuk ugyan olyan fontos, mint a testi panaszok kezelése. Dr. Borbényi Erika a Napsugár Életház orvosa az alábbiakban bemutatja nekünk az erre legalkalmasabb módszerek egyikét.

„A testi-lelki problémák megszüntetésének, a feltöltődésnek és megújulásnak egyik leghatásosabb módszere a léböjtkúra. A kúra során a méreganyagok nem csak a testünkből távoznak, hanem a lelkünk is megtisztul a régi sérelmektől, a fájó dolgoktól, amelyek – különféle fizikai tüneteket okozva – a tudtunkon kívül beárnyékolták mindennapjainkat” – mondta a doktornő. 

Nyugvópont
A lelki megtisztuláshoz elengedhetetlen a teljes nyugalom, ezért a kúra elvégzéséhez válasszunk egy olyan helyet, ahol lehetőségünk van magunkra figyelni és kizárni a külvilágot. A léböjt során végbemenő lelki folyamatokra ugyanolyan figyelmet kell fordítani, mint a testi tünetekre. Ahhoz, hogy a felszínre törő, sokszor régi, valósnak vélt sérelmeinket meg tudjuk bocsátani, hatalmas akaraterőre van szükség. Minden gondolattal, érzelemmel és álommal foglalkozzunk: osszuk meg ezeket a társainkkal és utána engedjük el. Nagyon fontos, hogy folyamatosan jelen legyen egy szakértő, akivel a felmerülő problémáinkat meg tudjuk beszélni, és aki választ adhat a kérdéseinkre.Élmények és léböjt

„A pozitív érzések és élmények csak úgy jutnak el hozzánk, ha kiűzzük a negatív gondolatokat, és befogadóak leszünk. Ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a böjt előtt kitűzött céljainkat elérjük, és testileg-lelkileg egyaránt feltöltődjünk. Például kreatív, kézműves foglalkozással nyissuk meg lelkünket, és ne féljünk gondolatainkat megosztani másokkal. Éljük meg a böjt minden percét és szívjunk magunkba minden új élményt, amellyel többé válhatunk – tette hozzá a doktornő.

Kép:
piqs.de: Zach Klein - DSC_7067

 
 
[ 3654 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x