Méregtelenítési 1X1: Kis méreganyag határozó
Címlap / Szépség-Egészség / Méregtelenítési 1X1: Kis méreganyag határozó

Méregtelenítési 1X1: Kis méreganyag határozó

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-05

A méreganyagok sajnos mindenütt jelen vannak. A vízben, a levegőben, a táplálékokban és a kozmetikai szerekben is. Elkerülni őket nagyon nehéz, ennek ellenére érdemes odafigyelni, hogy mennyi juttatunk be belőlük szervezetünkbe. De ki az ellenség? 

 

Melyek azok a tünetek, amelyekkel tested jelez? Leggyakrabban a rossz közérzet, fáradékonyság, pattanásos bőr, súlyproblémák vagy a türelmetlenség és levertség. Ilyenkor ráfogjuk, hogy a kevés alvás, a feszített tempó vagy éppen a tavaszi fáradtság a felelősek mindezért. Gyorsan beszerzünk néhány vitamint, megiszunk egy erős kávét vagy egy energiaitalt, és úgy gondoljuk, hogy megoldottuk a problémát. Pedig ezzel csak fokozzuk a bajt. Bizonyára felteszed a kérdést, hogy akkor mi a teendő?
Kezdd azzal, hogy elolvasod és betartod a Napsugár Életház tanácsait!

Fitten

Ismerd meg az ellenséget!
Ahhoz, hogy tudd, mit érdemes elkerülnöd, tudnod kell, hogy melyek a legismertebb méreganyagok. A legnagyobb számban az élelmiszerekben fordulnak elő, színezékek, tartósítószerek, antioxidánsok, sűrítőanyagok, aromák, ízfokozók, adalékanyagok és édesítőszerek formájában. A mezőgazdaságban használt vegyszerek, a gyógyszerek, a nikotin, a kipufogógáz és az alkohol mind-mind a mindennapi mérgek közé tartoznak. A kozmetikai szerekben a természetes anyagokat mesterségesen előállított – szintetikus – anyagokkal helyettesítik, amelyek hosszú távon és nagy mennyiségben szintén károsak az egészségre.
Mit tehetsz ellene?

Vedd fel a kesztyűt!
Teljes mértékben nem tudod elkerülni, hogy a méreganyag bejusson a szervezetedbe. Azonban ha vásárlásnál megnézed, hogy mit tartalmaz az adott élelmiszer, vagy kozmetikum; ha törekedsz arra, hogy minél több bio-élelmiszert fogyassz; rendszeresen mozogsz, és szánsz magadra egy kis időt, akkor jelentősen csökkentheted a bevitt méreganyagok mennyiségét.

Mindemellett pedig méregteleníts rendszeresen! Iktass be életedbe heti egy gyümölcsnapot, vagy tarts méregtelenítő hétvégéket, évente legalább egyszer pedig célszerű egy hosszabb 7-10 napos böjtöt tartani. Ezáltal frissebb, kiegyensúlyozottabb és persze egészségesebb leszel, a szervezeted számára pedig igazi felüdülést jelent egy kis méregtelenítés. Nem csak a testedből távoznak a méreganyagok, de lelked is felfrissül! Tehát mely anyagokat kell kerülnöd?

Segítségedre lesz ez a kis méreganyag határozó, amelyben azokat a leggyakoribb anyagokat gyűjtöttük össze számodra, melyek elkerülésére a mindennapokban is könnyedén odafigyelhetsz. (a következő oldalon)


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 3175 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x