Kerül el a bőrrákot! Melanomamobil
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Kerül el a bőrrákot! Melanomamobil

Kerül el a bőrrákot! Melanomamobil

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-20

Magyarországon kizárólag a Melanomamobil nyújtja a minden anyajegyre kiterjedő összehasonlító professzionális melanoma- és bőrrákszűrést. Ezzel a módszerrel már a legapróbb változásokat is észlelni tudjuk, így még időben kiderül egy teljesen szabályosnak tűnő anyajegyről is, ha az mégis rosszindulatú. 


Rendezvénynaptár
A melanoma az egyik legveszélyesebb, a bőr pigmentsejtjeiből kiinduló rosszindulatú daganat, mely jól látható helyen, a bőrön nő, ám a laikusok számára nehezen megkülönböztethető egy ártalmatlan anyajegytől. A daganat néhány hónap alatt elérheti azt a kritikus mélységet, mely után meredeken emelkedik az áttétek kialakulásának veszélye.

A melanoma gyakorisága ijesztő gyorsasággal, évente mintegy 5-10%-kal nő világszerte
, köszönhetően a napozási szokásoknak és a vékonyodó ózonrétegnek, amely egyre inkább átengedi a káros napsugarakat. Fontos azt is megjegyezni, hogy az összes rosszindulatú daganat mintegy 40%-a a bőrből indul ki. A melanoma a 25-29 éves nők között hazánkban a vezető halálok, míg az erejük teljében levő középkorú férfiaknál a leggyakoribb halálhoz vezető daganat.

Ezek a teljesen tünetmentesen növekvő daganatok a Melanomamobil módszereivel, és több évtizedes klinikai tapasztalatával gyorsan és biztonsággal kiszűrhetőek.

A Melanomamobil 2005. február óta működik Magyarországon egy speciális teledermatológiai know-how alapján, melynek lényege, hogy a páciensek vizsgálata, és a vizsgálat kiértékelése térben és időben szét van választva. Így érhető el, hogy még azon pácienseink anyajegyeit is nagy tapasztalattal rendelkező orvos-specialista nézi végig, akiket az ország egyik távoli szegletében vizsgálunk meg valamelyik szűrőállomásunkon. Ezenkívül az, hogy a második szűrés alkalmával minden anyajegy összehasonlítható a korábbi állapotával, így már a legkisebb gyanús változások is észlelhetővé válnak.

Anyajegy

Az elmúlt időszakban több mint 20.000 páciens fordult hozzánk bizalommal,
250 bőrrákot és több mint 80 korai melanomát fedeztünk fel, megmentve ezzel a páciensek életét.

Az alábbi városokban érhető el szolgáltatásunk:
Budapest (V. ker., XI. ker.), Győr, Sopron, Szentendre és Vác.


További információ: www.melanomamobil.hu 
 
[ 5718 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x