A zuhanyozás bőrkárosodást okoz? Új technológia a tisztálkodásban...
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / A zuhanyozás bőrkárosodást okoz? Új technológia a tisztálkodásban

A zuhanyozás bőrkárosodást okoz? Új technológia a tisztálkodásban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-05-17

A márka történetének legfontosabb technológiai újításaként - az 1/4 rész hidratáló krémet tartalmazó szappan 1957-es bevezetése óta - a Dove bemutatja a Dove VisibleCare tusfürdő termékcsaládot, amely NutriumMoisture™ összetevőjével forradalmasítja a bőrápolást. A Dove VisibleCare klinikailag bizonyítottan csökkenti a napi zuhanyozás negatív hatásait és pótolja a bőr nedvesség-tartalmát, amelynek eredménye a láthatóan sokkal szebb és hidratáltabb bőr. 


Rendezvénynaptár
A NutriumMoisture™-rel készült Dove VisibleCare termékein független szakértők által végzett klinikai vizsgálatokat a Nemzetközi Kozmetológiai Bőrgyógyászati Akadémia (IACD) és vezető európai bőrgyógyászok vizsgálták felül és hagyták jóvá, elismerve, hogy a Dove NutriumMoisture™ technológia forradalmi újítás a bőrápolásban.

A Dove VisibleCare tusfürdői az egyedülállóan új NutriumMoisture™ formulával, egyesítik a gyengéd tisztítást azon hidratáló anyagokkal, amelyek természetes módon is megtalálhatók a bőrben. A most bevezetésre kerülő termék a bőrbe behatolva és belülről hidratáló anyagokkal feltöltve azt, klinikailag igazoltan 7 nap alatt csökkenti a mindennapi tisztálkodás káros hatásait, és érezhetően hidratáltabbá, puhábbá teszi a bőrt.


A Dove NutriumMoisture™ két olyan hidratáló összetevő – glicerin és lipidek – keveréke, amelyek természetes módon megtalálhatóak a bőrben, és tusolás során közvetlenül bevihetők a bőr felső rétegébe. Ez a kiváló bőrazonos hidratálókat tartalmazó keverék kétféleképpen védi a bőrt: egyrészt védőréteget képez, amely megóvja a lipid-veszteségtől, másrészt megerősíti, és újra feltölti a bőr szerkezetét.

„Ahogy annak idején a Dove krémszappan forradalmasította a szappanok piacát, a NutriumMoisture™ formulát tartalmazó Dove VisibleCare tusfürdő meg fogja változtatni az emberek elvárásait a tusfürdőikkel kapcsolatban”
– mondta Prasch Alexandra termékmenedzser. – „A termék olyan különleges bőrazonos hatóanyagokat tartalmaz, amelyek biztosítják a tusfürdő gyöngyházfényű krémjét és gazdag habzását. A Dove NutriumMoisture™ az első olyan technológia, amely klinikailag bizonyítottan csökkenti a mindennapos tisztálkodás káros hatásait, természetes módon megerősítve és újra feltöltve a bőr védőrétegét lipidekkel.”A Dove VisibleCare NutriumMoisture™ formulát klinikailag igazoltan úgy fejlesztették ki, hogy a különböző bőrtípusok igényeinek megfeleljen.
Mind a 3 variáns tartalmazza azt az egyedülálló formulát, mely eltérő igényekre kínál megoldást.

Renewing: Normál bőrre, táplálja és újra feltölti a bőrt.
Brightening: Fakó bőrre, megfiatalítja a bőrt.
Softening: Száraz bőrre, lágyítja a bőrt és csökkenti szárazságát.


Több mint tízévnyi klinikai és fogyasztói tesztek eredményeképpen, bizonyítottan kimutatható, hogy a Dove NutriumMoisture™-rel gazdagított VisibleCare tusfürdők bőrre kifejtett jótékony hatása már hét napon belül látható. 2009 szeptemberében – az IACD felügyelete alatt szervezett – „Igazság a tisztálkodásról” kerekasztal beszélgetésen számos vezető európai bőrgyógyász vitatta meg a bőrápolás fontosságát tusoláskor, valamint a tisztálkodás negatív hatásai csökkentésének lehetőségeit. A Kerekasztal résztvevői megvizsgálták és jóváhagyták a Dove független szakértők bevonásával végzett klinikai tesztjeinek eredményeit a Dove VisibleCare tusfürdőivel és a Dove NutriumMoisture™-rel kapcsolatosan, és megállapították, hogy a Dove NutriumMoisture™ technológiája egy forradalmi újítás a bőr- és szépségápolásban. 
 
[ 3701 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
/img/hirdetes/2021/baby_more.png
 
x