Mindenki rajthoz! Startol a T-Home Vivicittá Városvédő Futás...
Címlap / Szépség-Egészség / Mindenki rajthoz! Startol a T-Home Vivicittá Városvédő Futás

Mindenki rajthoz! Startol a T-Home Vivicittá Városvédő Futás

Forrás: Futanet
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-07-08

Idén április 18-án jubileumi, 25. alkalommal rendezik meg a T-Home Vivicittá Városvédő Futást, a tavasz legnagyobb futóeseményét. A Vivicittá futások világszerte népszerűek, az Olaszországban 1984-ben életre hívott futó-városvédő mozgalomhoz mintegy kétszázezren csatlakoznak minden esztendő tavaszán a világ több mint 50 nagyvárosában, köztük Budapesten is. A magyar főváros 1986 óta részese a Vivicittá-mozgalomnak, a 24 év alatt több mint 135 ezer ember vett részt a budapesti Vivicittákon. 

 

A Vivicittá Városvédő Futások célja, hogy a lakosság figyelmét felhívja az élettér, a környezet és a városok védelmére – ezért a futóútvonal minden résztvevő városban a legszebb részeken halad. Budapesten a 25. T-Home Vivicittá Városvédő Futásnak az 56-osok tere ad otthont, ahová várhatóan 12 ezer ember érkezik majd, hogy részese legyen a negyedévszázados eseménynek. A 25. T-Home Vivicittá Városvédő Futás több távval várja a mozgás szerelmeseit.
A rutinos, felkészült futók a 12 kilométeres Vivicittán, illetve a 6,4 kilométeres Midicittán próbálhatják ki magukat, a kezdőket a 3,3 kilométeres Minicittá és az ugyanilyen hosszú Gyaloglás várja, míg a családok a 800 méteres Családi Futáson kocoghatnak közösen. Aki pedig még ennél is többre vágyik, a Vivicittá+ keretében mindhárom futótávot teljesítheti, a Midicittá+-on pedig a két rövidebb távon indulhat el. A futó-  és gyaloglótávokon kívül kiállítók és egyéb programok is várják az érdeklődőket
– minden együtt lesz tehát április 18-án ahhoz, hogy a 25. T-Home Vivicittá Városvédő Futás résztvevői jól érezzék magukat, és méltó módon ünnepeljék meg az esemény születésnapját. 

Bővebb információ >>
 

 
 
[ 2905 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x