Nyitott Lovardák - Lovaglás az egészségért, ingyen!
Címlap / Szépség-Egészség / Nyitott Lovardák - Lovaglás az egészségért, ingyen!

Nyitott Lovardák - Lovaglás az egészségért, ingyen!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Lovasok.hu szervezésében 2010. április közepétől a nyári szünet kezdetéig, az ország közel 70 lovardájában, 140 alkalommal kínálnak ingyenes lovaglási lehetőséget.  

A 2010-ben hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Nyitott Lovardák program lényege, hogy a résztvevő lovardák előre meghirdetett időpontokban, előzetes bejelentkezés után ingyenes lovaglási lehetőséget biztosítanak, illetve adottságaiknak megfelelően egyéb lovas és szabadidős programokat szerveznek az odalátogatók számára.

A létesítményekben nem csupán lóra, vagy fogatra ültetik a vendégeket, hanem bemutatják az istállókat, lovakat, ismertetik a biztonságos lovaglás szabályait is. A program célja, hogy a lehető legtöbben megismerjék a lovat, a lovaglás szépségeit. A részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött, a nyílt napok helyszínei és időpontjai a www.lovasok.hu oldalon találhatók.

Ló


Az egymásért és az állatokért való felelősségvállalás jegyében a szervezők arra bíztatják a programsorozatra látogatókat, hogy fejenként 100 forintos jelképes adománnyal járuljanak hozzá a rászoruló gyermekek terápiás lovagoltatásához. A lovaknak pedig - ha tehetik - vigyenek köszönetképpen egy-egy répát, almát.

Aki lóra ül, saját egészségéért teszi a legtöbbet, mert a lovaglás bizonyítottan javítja a tartást, kondíciót, erőnlétet, egyensúlyérzéket. A lóval való munka önbizalmat ad, oldja a stresszt, fejleszti az empátiát és a felelősségérzetet.

Lovasok.hu

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6726 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x