Sportalkímia: test és tudat - összhangban
Címlap / Szépség-Egészség / Sportalkímia: test és tudat - összhangban

Sportalkímia: test és tudat - összhangban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

Minden a fejben dől el, de vajon mi dől el a fejben? - Idézik Gergely Istvánt a Sportalkímia képviselői. Test és tudat között a híd a mozgás mágiája lehet. 


Rendezvénynaptár

A 2009 -es év közepén indították útjára eddig egyedülálló eladássorozatukat, melynek célja, hogy hidat képezzen a jelenkor Olimpiai - Világ és Európa – bajnokai, és azon ambiciózus fiatalok - sportolók és magánemberek között, akik szeretnék, hogy képességeikhez és tehetségükhöz mérten teljesítsenek, fejlődjenek sportban, iskolában, munkában, illetve egyéni életükben.

Eddigi tapasztalatok, és a tény alapján, hogy egyre több, a tudatosság, és a siker kulcsát kereső ember jelenik meg rendezvényeken, azt mutatja, hogy van igény az ilyen előadások keretében történő beszélgetésekre – tapasztalatcserékre.

Minden egyes előadás alkalmával meghívnak egy - egy olyan vendégsportolót, aki őszintén beszél - beszélget az Ő saját Útjáról, fejlődéséről, harcairól, sikerének titkáról egészen gyermekkorától a csúcsig.

Vízilabda


Olyan jeles sport - személyiségeket tudhatnak maguk mellett, mint Benedek Tibor (Olimpiai Bajnok vízilabdázó), Erdei „Madár” Zsolt ( Világbajnok ökölvívó ), Gergely István (Olimipai Bajnok vízilabdázó ),  Fábián László (Olimipai Bajnok öttusázó),  Vajda Attila  (Olimpiai Bajnok kenus), Igaly Diána ( Olimpiai Bajnok Sportlövő), Varga Zsolt (Olimipai Bajnok vízilabdázó),  Nagy Tímea (Olimpiai Bajnok vívó), és még sokan mások.

A kezdeményezés értékét bizonyítja, hogy elnyerték a MAGYAR OLIMPIAI BIZOTTSÁG és a Nemzeti Utánpótlás – nevelési Igazgatóság kitüntető támogatását is.

Az eddigi előadáson szó volt a pozitív-profi gondolkodásról, a siker ismérveiről és annak eléréséhez szükséges mentalitásról, önismeretről, valamint a gyermekkortól kezdődő tudatos gondolkodásról. Ezeken felül Vajda Attila őszintén és nyíltan beszélgetett karrierjének kihívásairól, kudarcairól, az önbizalom és a kiegyensúlyozottság elérésének lehetőségeiről, és még sok személyes tapasztalatairól. 
 
A folyamatos nagy érdeklődésre való tekintettel, 2010. május 30-án újabb Sportalkimia előadást szerveznek, Gergely István Olimpiai Bajnok vízilabdázó közreműködésével.

Részletek >>

(Fotó: piqs.de - Klaus Steves: 10)

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4609 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x