Hatékony vércukorszint csökkentés, naponta egyszer, szúrás...
Címlap / Szépség-Egészség / Hatékony vércukorszint csökkentés, naponta egyszer, szúrás nélkül

Hatékony vércukorszint csökkentés, naponta egyszer, szúrás nélkül

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-31

Az Amerikai Diabétesz Egyesület 70. tudományos ülésén először számoltak be az új antidiabetikum III-as fázisú vizsgálatának eredményéről, amely alapján ez a kísérleti gyógyszer számottevően, tartósan, és klinikai szempontból hatékonyan csökkentette a vércukorszintet 2-es típusú diabéteszben a vesék károsítása nélkül. 

 

A Nemzetközi Diabétesz Szövetség (IDF – International Diabetes Federation) becslése alapján a cukorbetegek száma 2030-ig világszerte 438 millióra nő. Hazánkban napjainkban ez a szám mintegy félmillióra tehető.

A cukorbetegség visszaszorítása nagy kihívást jelent az orvostudomány számára. A hagyományos kezelések nem bizonyultak sikeresnek a ma leginkább elterjedt 2-es típusú cukorbetegséggel szemben, ezért új, hatásos és tolerálható eljárásokra van szükség.
Ebben a küzdelemben jelentenek jelentős előrelépést a most publikált vizsgálat eredményei. A vizsgált készítmény fontos előnye, hogy csak naponta egyszer kell szájon át szedni, s kifejezetten a 2-es típusú diabétesz kezelésére szolgál. Amellett, hogy számottevően csökkenti a vércukorszintet, biztonságossága és tolerálhatósága is kiváló, nem befolyásolja a betegek testsúlyát, illetve nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel sem.

Számos, hagyományos antidiabetikummal kezelt, 2-es típusú cukorbeteg vércukorszintjét nem sikerül tartósan a célértékre beállítani, ez fokozza a diabéteszes szövődmények (pl. vesebetegség) kialakulásának kockázatát. Bár a vesekárosodás rendkívül gyakori a 2-es típusú cukorbetegek körében, a korai stádiumú veseműködés-zavart gyakran nem ismerik fel. Ez az a betegcsoport, amelynél hatásos és biztonságosabb gyógyszerekre van szükségünk.Az új gyógyszer különlegessége abban rejlik, hogy kiürülése döntően nem a vesén keresztül történik
, ami egyedülálló ebben a gyógyszercsoportban. Enyhe-, illetve közepes fokú vesekárosodásban szenvedő cukorbetegek esetében nincs szükség a gyógyszeradagok módosítására.
Más terápiákkal kombinálva is ugyanolyan hatékony, jelentős mértékben csökkenti a vércukorszintet, amelyet az inzulintermelés számottevő javulása kísér.

A vizsgálati eredmények alátámasztották, hogy a szájon át adott új gyógyszer csupán kb. 5 százaléka ürül a vesén keresztül. Az eddigi adatok szerint ezen készítmény alkalmazásakor nincs szükség a gyógyszeradag módosítására, ami fontos előnyt jelent a gyógyszerválasztásnál, úgy a kimutatott vesekárosodásban szenvedő, mint a veseszövődmények kockázatának kitett 2-es típusú cukorbetegek esetében.

Előrejelzések szerint 2010-ben a 20-79 éves korcsoportban közel négymilliónyian halnak meg cukorbetegségben és annak szövődményeiben. A cukorbetegek közel felének a halálát szív-érrendszeri szövődmények, több mint 8 százalékukét veseszövődmények okozzák.

Kép: piqs.de: Heinz Hasselberg & Anja Gros, Steinfurt - 075 Pillen & Tabletten - Aus der Apotheke

 
 
[ 10903 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x