A Sörözés 10 pontja!
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / A Sörözés 10 pontja!

A Sörözés 10 pontja!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-02-28

A másfél hónappal ezelőtt meghirdetett ötletbörze hatására a magyar sörkedvelők nagyszerű javaslatokat küldtek be a pályázat weboldalára. Az ötletek véleményezésében és a végleges lista kiválasztásában részt vett a népszerű énekes, Rúzsa Magdi és Németh András, a Dreher Sörgyárak sörfőző mestere. 


Rendezvénynaptár
"Méltó emléket állítottunk Dreher Antal születésének 200-ik évfordulója alkalmából, a minőség iránt elkötelezett vállalatként, hozzájárulhatunk a magyar sörkultúra színesítéséhez is. Bízunk benne, hogy ezt a 10 pontot minden sörbarát szívesen idézi majd!” – mondta Agócs Mónika, a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatok vezetője.

Németh András, a Dreher Sörgyárak sörfőző mestere a 10 pont véglegesítése után azt mondta: ”A magyar sörkedvelők igényes, minden részletre kiterjedő javaslatai bebizonyították, hogy igenis számít a receptúra, a természetes alapanyagok kiváló minősége, a megbízható márka, és a szakértelem.”

„Én annak örülök a legjobban, hogy a sörkedvelők írtak olyan ötleteket is, amiben a sör és a nő együtt szerepel. Ezt azért tetszik, mert szerintem egy nőnek sörözni egyáltalán nem ciki!  Poén, hogy még a sörbajusz is bekerült a pontok közé – én sosem szégyelltem a sörbajuszt, sőt, egy nőnél akár kifejezetten szexi is lehet. De újat is tanultam: a sört lassan kell kortyolgatni és a megfelelő hőmérsékleten érdemes fogyasztani, hogy az aromákat, ízeket érezhessük. Összességében nagyon tetszik a 10 pontos lista, remélem a sörkedvelők is elégedettek lesznek.” – mondta Rúzsa Magdi.A Sörözés 10 pontja
  1. Sörözz magyar, ne habozz!
  2. Korsó vagy pohár egyre megy, a lényeg, az ízek harmóniája!
  3. A minőségi sör művészi remek: természetes alapanyagok és sörmesteri szakértelem!
  4. Tökéletes sört, ideális hőmérsékleten! A világos 8 ºC, a barna 10-12 ºC, a búza 12-15 ºC-osan élvezhető igazán!
  5. Az első kortyot lassan, nyugodtan idd, hogy élvezhesd a sör zamatát!
  6. Csak ismerős márkában bízz!
  7. Sört csak frissen fogyassz! A csapolt sört azonnal ízleld, és a bontott üveggel se késlekedj! 
  8. A jó sör koronája a habja! Tömör, tartós, buborékai csak lassan olvadnak szét.
  9. Ne szégyelld a „sörbajuszt”! A fehér, habzó bajusz még a hölgyeknek is jól áll!
  10. Egészségünkre!

A Sörözés10 pontja akciót a Sörkirály Dreher Antal születésének 200. évfordulója alkalmából hirdette meg a Dreher Sörgyárak Zrt. Magyarország meghatározó sörgyártója. Ezzel a különleges kezdeményezéssel kívánt méltó emléket állítani névadó alapítójának, aki korának egyik meghatározó alakja volt, szakértelmének, folyamatos fejlesztéseinek és a minőség iránti elkötelezettségének köszönhetően erősítette a hazai söripart. 
 
[ 4979 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x