Hogyan használjuk jól a naptejet? Megdöbbentő tények
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Hogyan használjuk jól a naptejet? Megdöbbentő tények

Hogyan használjuk jól a naptejet? Megdöbbentő tények

Forrás: Dr. Info
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-23

A szakértő szerint nagyon fontos, hogy milyen naptejet használunk, de nem elég csak megvásárolni a terméket, megfelelően kell alkalmazni azt, különben a védelem jelentősen veszít hatékonyságából. 


Rendezvénynaptár

Nem csak krémmel, de az öltözetünkkel is hozzájárulhatunk a káros sugarak elleni védekezéshez!
Egy átlagos felnőttnek körülbelül hat teáskanálnyi naptejre van szüksége, hogy megfelelően beborítsa testét. Körülbelül 15–30 perccel a napozás előtt vigyük fel a krémet, majd ismételjük meg a használatot 15–30 perccel azután, hogy közvetlen sugárzásnak tesszük ki bőrünket. Ezek után elég csak minden második órában bekennünk magunkat.

Nap

Ha úszunk vagy nagyon megizzadunk, újra fel kell vinnünk a mesterséges védelmet, nem számít, hogy az általunk vásárolt termék vízlepergető. Ne masszírozzuk be azt erősen a bőrünkbe, hagyjunk egy vékony fehér réteget a testünkön! Figyeljünk rá, hogy ne használjuk az előző évben felbontott tubust, mert az nagy meleg vagy baktériumok hatására károsodhat!

Ajánlás: 30 fényvédő faktoros készítmény
A Guardian által megkérdezett bőrgyógyászok 30 fényvédő faktoros készítményt ajánlanak. A hat hónaposnál fiatalabb gyermekeket lehetőleg kíméljük a közvetlen napsugárzástól, de ha mégis kimerészkedünk velük, akkor ajánlott 50 faktoros krémet vásárolni számukra.

Az öltözékünkkel akkor járulunk hozzá a védelemhez, ha ruhánk anyaga sűrű szövésű és nem világos színű. (Sajnos...)

Dr. Info

Részletek >>

(Fotó: Pietel: Schaukel am Strand)
 
 
[ 4203 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x