Így válassz egészséges fehérneműt - Videóval
Címlap / Szépség-Egészség / Így válassz egészséges fehérneműt - Videóval

Így válassz egészséges fehérneműt - Videóval

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

A divatos, erotikus fazonon kívül más szempontokat is érdemes figyelembe vennünk a fehérneművásárlásnál, ha intim testrészeinket egészségesen akarjuk tartani. 

 

1. Legyen meleg és kényelmes
A fehérnemű feladata többek között a védelem a külső hatásoktól – a hidegebb hónapokban elengedhetetlen, hogy jó minőségű, bőrbarát, megfelelő vastagságú bugyit és alsónadrágot vegyünk.
A felfázásos és vesepanaszok jó része a hideghatásra vezethető vissza. Egy vastagabb anyagból készült, jó szabású fehérnemű, ami pontosan körülöleli a testünket, véd a hidegtől és a széltől is.
Tipp: A kisnadrág vagy boxer fazonú női alsónemű ideális viselet az őszi, téli napokon.

2. Pontos szabás, jó szellőzés
A gombásodás és egyéb fertőzések elkerülése végett viszont az is kiemelt szempont, hogy jól szellőzzön az alsóneműnk. Célszerű ezért olyan darabokat vásárolni, amelyek csak minimális mértékben gumírozottak, nem szorítanak és nem vágnak be.
Tipp: Válassz francia vagy brazil szabású bugyit, ezek sokkal kevésbé szorítanak, mint a hagyományos fazonok.

Válogass fehérneműt áruházunk kínálatából >>>


3. Jó minőségű anyag
A műszálas anyagból készültek sokkal jobban befüllednek, mint a természetes, bőrbarát anyagok, ideális körülményeket teremtve ezáltal a kórokozók elszaporodásának. A natúr anyagok, például a pamut kevésbé irritálják az érzékenyebb testtájak bőrét.
Tipp: Jónéhány üzlet kínálatában szerepelnek már biopamutból készült fehérneműk is – ez a legfinomabb viselet a bőrnek, érdemes rá áldozni!

4. A méret – lényeges!

Csak olyan fehérneműt hordjunk, ami pontosan a mi méretünk. Ez különösen a férfiak esetében fontos: a túl szűk alsónadrág csökkentheti a spermiumok megfelelő termelődését, s így a nemzőképességet.
Az alakformáló fehérneműk egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, bár hasonló problémákat vetnek fel: a bőr nem tud megfelelően szellőzni alatta, és esetleg a vérkeringést is akadályozhatja egy ilyen fazon. Inkább csak alkalmanként viseld, rendszeresen nem ajánlott!

További ötletekért nézd meg a témához kapcsolódó videónkat:Kép: piqs.de josef T-Rezaie: MF-lady IV
Videó: Freepress24

 
 
[ 7366 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x