Bőrmegújítás Ősszel
Címlap / Szépség-Egészség / Bőrmegújítás Ősszel

Bőrmegújítás Ősszel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-03

A nagy hőségben a fokozott verejtékezés is hozzájárulhatott a bőrproblémák kialakulásához. Korpádzó területek, apró göböcskék, pattanások és mitesszerek jelzik, hogy a bőr szinte segítségért kiált. 

 

Bizonyára sokan megérezték nyáron, kora ősszel, hogy a szokásosnál szárazabb a bőrük, illetve, hogy az erős napsugárzás, a sok fürdőzés, a bőséges krémezés igencsak romboló munkát végzett a vakáció során. A nagy hőségben a fokozott verejtékezés is hozzájárulhatott a bőrproblémák kialakulásához. Korpádzó területek, apró göböcskék, pattanások és mitesszerek jelzik, hogy a bőr szinte segítségért kiált.

A károsító tényezők hatására megvastagodott szaruréteg – mint egy szigetelőréteg – gátolja a bőr felszívóképességét. Ilyenkor még a jó minőségű krémek is hatástalanok maradnak.


Zsíros bőr esetében a szaru eltömítheti a pórusokat, meggátolva a termelődő faggyú folyamatos kiürülését, ami végül a pattanások és a mitesszerek kialakulásához vezethet. A szaruréteg megvastagodását a nap sugarai és a klóros víz mellett a hibás bőrápolás, az életkor növekedése, bizonyos gyógyszerek és környezeti ártalmak is előidézhetik.

Az úgynevezett mélytisztító szerek vagy más néven a peelingek segítségével – a felső szaruréteg eltávolítása révén – a bőr szabályosan megújítható: üdébbé és simábbá tehető. Azonban nem mindegy, hogy milyen erősségű az alkalmazott készítmény. Az erélyesebben hámlasztó anyagokkal – mint amilyenek a 20% feletti gyümölcssavak vagy a dermabráziós technikák –, mivel nem veszélytelen műveletekről van szó, csak az orvosok dolgozhatnak. Ezeket főleg komolyabb kozmetikai problémák, festékfoltok, hegek, tetoválások eltüntetésére használják.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 1577 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x