25 titkos gyógymód a csodálatos méhpempővel
Címlap / Szépség-Egészség / 25 titkos gyógymód a csodálatos méhpempővel

25 titkos gyógymód a csodálatos méhpempővel

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-08

A méhpempő nem azonos a mézzel! A méhpempő méhészeti termékek talán legmisztikusabb, legkevésbé kihasznált és legsokoldalúbban használható gyógyhatású szere. Nem csak potencianövelő, immun erősítő, hanem még számos betegségre is remek gyógymódot kínál.  

Ön gondolt valaha arra, hogy szervezetével kellene valamit kezdeni, hogy egészségesebb legyen és közérzete javuljon?
Manapság a megváltozott táplálkozási szokásunkkal, a vegyszerrel telített táplálék amit fogyasztunk, tele van tartósítószerrel, állományjavító és színezőanyaggal, ami rengeteg egészségi probléma okozója. Bármennyire is odafigyelünk arra, hogy mit is fogyasztunk, védekezni ez ellen nem, vagy csak részben tudunk.
Rájöttünk, hogy a régi gyógymódok mennyire emberbarátiak voltak és sokkal egészségesebbek, mint a mai gyógyszerek.
Ismét felfedeztük a természetes gyógymódokat, többek között a méhpempő gyógyító hatását is. A méhpempő egy életelixír. A kínai császárok a méhpempőnek tulajdonították a hosszú élet titkát, mivel egészségesen tartja az egész szervezetet, az ízületeket, a csontrendszert, a szív és érrendszert, hatékonyan befolyásolja a termékenységet, nem csak testi, de kiváló szellemi frissítő is egyben.

Ön tudja, hogy mi a méhpempő? Vagy azt, hogy a fáraók idejében drágábban adták, mint az aranyat?
Mennyire értékes és hogy mit gyógyít? Hogy kell tárolni és fogyasztani?
A méhpempőt a dolgozó méhek termelik a méhkirálynő táplálására. Ez egy krémes, zselés, fehéres színű anyag, melynek íze kissé savanykás, szaga pedig enyhén szúrós. A királynő ennek az anyagnak köszönheti, hogy 40%-al nagyobbra nő és 40-szer tovább él, mint a dolgozó méhek.

A tudósok, már sokszor elemezték a méhpempőt, de jelenleg az összetevők néhány százaléka még ismeretlen. A méhpempő összetétele és szerkezete olyan egyedi, hogy laboratóriumban nem lehet előállítani. Ez a tény is arra enged következtetni, hogy a méhpempő egy páratlan tápanyag.


A méhpempő több féle B vitamint tartalmaz, gazdag proteinben, ásványi és tápanyagokban, A, C ,D, E vitamint és 18 féle aminosavat tartalmaz, továbbá fontos a baktériumok és vírusuk szaporodását gátló anyagok jelenléte is benne. Ez a csodálatos anyag jó hatással van a memóriára, az agy mentális tevékenységére.
A méhpempő bioaktív hatása fokozza a termékenységet, a fogantatás természetes táplálója, jó hatással van a nők és férfiak szexuális teljesítményére – férfiak esetén különösen ginzenggel fogyasztva –, növeli a potenciát.

A méhpempő növeli az ellenálló képességet a stresszel szemben. Korra és nemre való tekintet nélkül bárki fogyaszthatja. Új életre kelti és egészségesen tartja nem csak a testet, de a lelket is.

A kozmetikum ipar is felfedezte a méhpempő szépítő és ápoló erejét.
A méhpempő és méhpempő közötti is van különbség. Amit ajánlani tudunk, az a tiszta méhpempő fogyasztása. Ha a méhpempő keverve van állaga és íze édeskés – leginkább azért mert mézzel keverik. Ebben az esetben hatékonysága csökken. A tiszta méhpempő drágább, mint a kevert, így leginkább az árból tudja megállapítani, hogy tiszta vagy kevert anyagot vásárol.

A méhpempő megvásárolható:
www.mehpempo.hu
www.herbahaz.hu
www.mediline.hu
Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 59137 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x