5 szilveszteri smink a sztárok stílusában
Címlap / Szépség-Egészség / 5 szilveszteri smink a sztárok stílusában

5 szilveszteri smink a sztárok stílusában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Bohém és vidám? Elegáns és nőies? Különlegesen ragyogó? Természetesen szexis? Romantikus? Bármelyiket is választod, a hatás nem marad el! Előtérben a szilveszter, a báli és a partihangulat: a szemfestés erősebb és ragyogóbb, amelyet csillogó ajkakkal és extravagáns műszempillákkal, valamint csillámos díszekkel varázsolhatsz még különlegesebbé. 

Az idei téli sminktrend vidám és elegáns. Előtérben a szilveszter, a báli és partihangulat, így a szemfestés erős színekben pompázik, makulátlan alapozás és csillogó ajkak a fő jellemzők. Az alábbi sminkek közül a legtöbb hölgy talál magához illőt, akár lazább, vidámabb megjelenésre, akár komolyabb ünnepi sminkre vágyik.

Az LA Makeup céljául tűzte ki, hogy segít a nőknek eligazodni a sminktrendek világában és az egyénre szabott sminkelésben. A téli kollekció azoknak szól, akik a téli szürkeségben is a színekre és csillogásra vágynak.

1. Ha igazán élvezed az életet - bohém és vidám smink
Ezt a sminket az élénk színek jellemezik. Zöld szemhez mesés hatást kelt a korallvörös szemfesték az arannyal finomítva, melyet a sötétlila-fekete kombinációja vadít meg igazán!


  • A hosszú fekete pillák a drámai hatás alapkellékei, ezért fordíts különös gondot az alapos festésre!
  • Fontos a makulátlan alapozás és a finom pirosítás, a bájos árnyalatok ugyanis így érvényesülnek tökéletesen!

2. Elegáns, nőies smink – klasszikus, mégis különleges hatás
A báli szezonban elengedhetetlen az elegáns, alkalmi smink – ezt a változatot bálokon, estélyeken és különleges ünnepségeken is viselheted.

  • A szem hangsúlyos, fekete és csillámló smink tökéletes hatást ér el minden szemszínnél.
  • Fontos, hogy az ilyen erős szemfestéshez óvatosan pirosítsunk, az ajkakra pedig csillogó színtelen szájfény kerüljön!

3. Ha a csillogás és a bulizás a lételemed – szilveszterkor se fogd vissza magad!
Ez a smink esti programokon, akár szilveszteri vagy farsangi bulikon is kiválóan mutat, főleg fekete és ezüst színű ruhákkal, kiegészítőkkel érvényesül.

  • Barna és kék szeműek bátran használhatják a sötétlilát és a feketét. A bátrabbak egy kis zöldet is csempészhetnek bele.
  • A partisminkek elengedhetetlen kelléke a műszempilla és a csillogó kövek, strasszok, különleges minták. Használd bátran a fantáziádat, ez az az éjszaka, amikor mindent szabad!

 4. Természetesen szexis
Ha az elsődleges szempont, hogy jól érezd magad a bőrödben, és egyszerűen csak bulizz egy jót az év utolsó napján, akkor neked ez a smink való. Légy egyszerre ragyogó, természetes és lenyűgöző, mint Dukai Regina!

  • Az enyhén füstös hatású szemsmink vonzza a tekinteteket, az erős kontúr használata egyszerre kelt cicás és végzet asszonya hatást.
  • A természetes hatást fokozza a natúr alapozó és szájfény.

5. Ellenállhatatlanul bájos Ha te is a lágy, nőies színekre és a romantikus külsőre esküszöl, mint Barbee, ez a smink való neked. Illenek hozzá a romantikus egybeszabott ruhák, a fodrok, csipkék, flitterek.

  • A szemhéjon használj rózsaszínes, mályvás árnyalatokat, a szem körüli részt pedig satírozd sötétszürkével vagy csillogó feketével.
  • A szemhéjpúderrel színben harmonizáló rúzst vagy szájfényt és arcpirosítót válassz hozzá.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 8602 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x