Új illattal bővül a Dove MEN+CARE termékcsalád
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Új illattal bővül a Dove MEN+CARE termékcsalád

Új illattal bővül a Dove MEN+CARE termékcsalád

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-03-09

A tavaly áprilisban bevezetésre került Dove MEN+CARE termékcsalád új, igazán férfias illatú termékkel bővül és a csomagolásokra felkerült design csíknak köszönhetően még látványosabb a variánsok különbözősége. 


Rendezvénynaptár
A Dove számára a 2011-es év a megújulás éve lesz. A fejlesztés a férfi termékvonalat is érinti: rögtön az év elején egy új variánssal bővült a portfólió. Az új Aqua Impact termékcsalád élénkítően fűszeres, friss illatával teszi igazán ellenállhatatlanná használóját. A Dove MEN+CARE Aqua Impact tusfürdő a többi tusfürdőhöz hasonlóan MICROMOISTURETM technológián alapuló formulát tartalmaz, amely klinikailag bizonyítottan hatékony a bőrszárazság ellen. Az izzadásgátló dezodor és stift hatékonyan száll szembe az izzadással, miközben segít védeni a bőrt az irritációtól.

Az Aqua Impact termékcsalád a következőkből áll:
  • Tusfürdő testre és arcra
  • Izzadásgátló dezodor
  • Izzadásgátló stift
 

További fejlesztés, hogy az összes MEN+CARE termék csomagolására egy új design elem került. Ennek a termékcsalád színével megegyező csíknak köszönhetően még látványosabb az egyes termékek megkülönböztetése. A tusfürdőkön a MICROMOISTURETM logó kapott helyet, míg a dezodorok 48 órás hatékonyságát, a 48 h-t szintén egy feltűnő színes csík jelzi. A márka ezzel az innovációval a könnyebb azonosítást és termékmegtalálást teszi lehetővé fogyasztói számára.


Mi az a MICROMOISTURE™ technológia?

Ezt az egyedi technológiát kifejezetten a MEN+CARE termékek számára fejlesztették ki a Dove szakemberei. Klinikai tesztek igazolják, hogy a MICROMOISTURE™ technológiával készült tusfürdők felveszik a harcot a bőr szárazságával. Kíméletesen tisztítanak, így a tusolás során nem szárítják ki a bőrt, használat közben nem keltenek zsíros érzést. Ez a kiváló, könnyen leöblíthető formula frissességet biztosít a férfiaknak – száraz vagy kényelmetlen érzet nélkül. 
 
[ 1683 ]
spacer


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x