Jóga alapú terápia
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Jóga alapú terápia

Jóga alapú terápia

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-22

A jóga alapú terápia lényege az egyénre fordított figyelem. Mindenki számára ajánlott, aki szeretne egyénre szabott foglalkozáson részt venni, akár azért, mert nem szeretne csoportban lenni, akár azért, mert speciális élethelyzetben van: sajátos testi vagy lelki problémával küzd, várandós, nagyon idős. 


Rendezvénynaptár
A jógaterápiás foglalkozás egy olyan teljesen egyedi egy, másfél vagy két órás felépített program, ahol az óra elején speciális személyre szabott testgyakorlás történik, növelve a test/gerinc rugalmasságát, feszességét.  Betegségek, testi tünetek megszüntetésére irányuló egyéni gyakorlatokat végzünk.  Nemcsak feszes, rugalmas testet kapunk, hanem a belső szerveink egészségének megőrzése és helyreállítása által (különböző betegségekre különböző jógaászanák), valamint a légzőgyakorlatok által nagyobb vitalitásra teszünk szert. Testi ellazulást segíti az egyénre szabott rövid masszázs vagy egy olyan jógitól tanult speciális masszázs, mely a bőrben tárolt feszültséget oldja. Az óra végén teljesen ellazult, nyugodt állapotban elkezdődhet mentális-lelki ellazulást segítő relaxáció, amit hatékonyan támogat a személyre szabott pozitív énkép megteremtése vagy pozitív élethelyzetkép vizualizációja, az előzetesen megismert (szóban elhangzott) vagy (a testi reakciók által) felismert problémák, negatív minták feloldására. Az óra után kellemes testi érzet, könnyedségérzés, megnövekedett erőnlét, nyugalom, derű, lelkesedés, jobb alvás, s egyéb más jótékony hatások jelentkezhetnek.Egészséges ember is járhat jógaterápiára? Természetesen.
Az egészséges test fenntartása is igényel figyelmet, gondoskodást, kényeztetést. Ezt kapja meg ezen a programon bárki, aki igénybe veszi. Így nagyobb erőnlétre, megnövekedett vitalitásra, kidolgozattabb és rugalmasabb alakra tehet szert. Az óra végi relaxáló masszázs nyugtatja, kényezteti, feltölti az egészséges embert is. Lehetőség van haladóbb ászanák gyakorlására is azok számára, akik szeretnék erőteljesebben átmozgatni a testüket.

A terápia alapjai a jógára épülnek, de minden olyan tudást használok, amit az elmúlt évtizedben megszereztem, természetgyógyászati és energetikai gyógymódokat egyaránt. Mindig az egyéni igényektől függ, hogy az óra keretén belül mire esik nagyobb hangsúly, a testgyakorlásra, a relaxációra, speciális légzéstechnikára vagy a masszázsra. Nem egyszer megértő figyelemre van csak szükség ahhoz, hogy más szemszögből lássuk az életünket, s pozitív változtatáshoz szükséges döntéseket meghozzuk. Ehhez nagyban hozzájárul a terápia.

Kéri Móni
30/999-56-40
keri.moni@nardo.hu

Kép: Ambro / FreeDigitalPhotos.net 
 
[ 3104 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x