Esszenciális Természetgyógyász konferencia és vásár
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Esszenciális Természetgyógyász konferencia és vásár

Esszenciális Természetgyógyász konferencia és vásár

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-16

A konferencián az előadások és csoportos foglalkozások mellett számos tanácsadó segíti a látogatókat állapotfelméréssel, különféle vizsgálatokkal, személyes tanácsadásokkal, illetve egy kiállítással egybekötött vásárral is várják az egészséges életmód iránt érdeklődőket. 


Rendezvénynaptár
A május 6-án a Gólyavárban sorra kerülő rendezvény célja, hogy megteremtse a szakmán belül is, valamint az érdeklődőkkel való személyes kapcsolat lehetőséget is.  A szakembererek betekintést nyerhetnek egymás tevékenységi területébe, a látogatók pedig hiteles gyógyítókat, segítőket ismerhetnek meg, személyesen fordulhatnak hozzájuk. A szervezők szándéka, hogy a párhuzamosan futó programok, előadások és tanácsadások révén mindenki megtalálhassa az aktuális problémákra a választ, akár a személyes beszélgetéseken, workshopokon vagy az előadásokon.

A  konferencia keretén belül Magyarországon először hallható a Tibeti Nagy Hangmasszázs, mely zene és terápia egyben. Az alternatív és komplementer terápiás módszereket felsorakoztató és egységként tekintő hozzáállás jelentheti az EGÉSZ-ség megőrzésének és helyreállításának kulcsát.

A konferencián találkozhatsz a Harmonet csapatával is: az egészséges életmód kialakításában nyújt segítséget és ingyenes tanácsadást Egry Márta, a Harmonet tanácsadója, jógaoktató és terápiás tanácsadó és Kolontár Elvira, a Harmonet vezető szerkesztője, természetgyógyász, fülakupunktúrás addiktológus.

Különösen fontosnak tekintik a külföldi előadók jelenlétét, mivel így lehetőség nyílik a Magyarországon még nem honos módszerek és tudás továbbadására is.
Így Ursula Bellgardt előadásával és a Magyarországon még nem ismert  Raindrop Technique® és Vitaflex módszerek bemutatásával különösen értékes tudást oszt meg velünk, hiszen a terapeutikus illóolajokkal való gyógymódok reneszánsza kezdődött el az utóbbi években nemcsak Európa-szerte, hanem az egész világon. A hamburgi előadó a külső és belső használatú terapeutikus olajokkal folytatott terápiás módszerek Európa-szerte egyik legelismertebb szakértője. A tudományos kutatások is nagymértékben elősegítik és alátámasztják ennek a módszernek a visszatértét, mely ősidőkől jelen van az emberiség segítségére.

Természetesen hiteles és kompetens szakemberek tisztelnek meg bennünket Magyarországról is: Papp Lajos professzor úr, kit mindannyian ismerünk,  Dr. Farkas Orsolya, a Homeopaták Baráti Körének alelnöke, Dr. Angster Mária, a Hellinger-féle terápia jeles képviselője, Gábriel Orsolya közismert  szakember a kranioszakrális terápia terén, és még sokan mások.
A homeopátiás módszerek különös népszerűségnek örvendenek Magyaroszágon, ezért örömmel nézünk mindig egy újabb módszer, ez alkalommal a Schüssler-arcdiagnosztika rejtemeinek elébe. Dr. Angster Mária a családállítás segítségével vezet minket vissza a testi tünetek eredeti okának feltárásához, Gábriel Orsolya pedig a szintén gyengéd és természetes módszert, a kranioszakrális terápia alapjait ismerteti. A szervezők különösen fontosnak tekintik, hogy a rendezvényen a Kárpát-Medence szakembereit szólíthassák meg, ez alkalommal Erdélyből Bordy Judith szakpszichológus, valamint  Nagy Botond osztja meg velünk tudását.
Céljuk e nemzetközi konferenciával egy olyan rendezvénysorozat alapkövét letenni, mely keretében a Kárpát-Medence szakemberei, valamint a külföldi előadók elméleti és gyakorlati tudásukat osztják meg az érdeklődőkkel.ESSZENCIÁLIS  TERMÉSZETesen és EGÉSZSÉGesen
Nemzetközi Természet- és Alternatív Gyógyászati Konferencia és Kiállítás

Helyszín és időpont: 2012. május 6., Budapest, Múzeum Körút 6.  ELTE, GÓLYAVÁR
További információ és részletes program: http://esszencalis.webnode.hu 
 
[ 4816 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x