Hordható nőiesség: Makány Márta 2012
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Hordható nőiesség: Makány Márta 2012

Hordható nőiesség: Makány Márta 2012

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-23

Makány Márta idei tavaszi-nyári kollekciója az életörömről, a nőiességről és az egyéniségről mesél merész szín- és mintakeveréssel, különleges szabásmintákkal, finom, extravagáns és etno stílusmixekkel. 

 

Rendezvénynaptár
Makány Márta 2012-es tavaszi-nyári kollekciójában az élénk színek, a pasztell, a piros, a kék, a lila, a sárga és a fekete színek a dominánsak. A tervezőtől megszokott színkombinálás és extravagáns színvegyítés ezúttal merész mintahasználattal is párosul: a nagy léptékű és az apró virágminta sok darabon is visszaköszön, de a batikolt, elmosott minta és az anyagra applikált anyagminták is előtérbe kerültek idén.


A nyári virágmezőkre emlékeztető ruhák és blézerek mellett a finom, lágy esésű pasztell ruhák, az A-vonalú szoknyák, a maxiruhák, az aszimmetrikus vállmegoldások és az etno stílus egyaránt megtalálható a kollekcióban. Erős, domináns vagy elmosott színek köszönnek vissza a hétköznapi, utcán is hordható ruhákon is.


Az idei kollekció egyaránt tartalmaz lágyan nőies és femme fatale-osan extravagáns darabokat is. A viselhetőség pedig nem kérdés: az estélyi ruhák kivételével szinte bármelyik darab hordható mindennapi viseletként, ha nem is feltétlenül az image fotókon látható kombinációban.
Fotók: Kaunitz Tamás

 
 
[ 4862 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x