Körömprotézis - kézen és lábon
Címlap / Szépség-Egészség / Körömprotézis - kézen és lábon

Körömprotézis - kézen és lábon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Nagyon örülök, hogy pont most vagyok pedikűrös, amikor ennyi lehetőség van a kezünkben a láb szépítésére! Ma már a köröm deformitása vagy a körömgomba sem jelent problémát, ezekre is egyre hatékonyabb megoldások és gyógymódok léteznek. 

Sok nőnek van gondja a lábkörme deformitásával. Ennek több oka lehet: vagy korábban erős külső roncsolás érte a lábujját (pl. ráesett egy bútor ), és emiatt csak részlegesen maradt meg a lábán a köröm, vagy körömgomba támadta meg a lábát, ami idővel deformálhatja, elszínezheti, akár szinte meg is szüntetheti (lemorzsolódhat, magától leválhat stb) a lábon a körmöket.
Erre most már van megoldás.
A vendégeknek a felületet megtisztítom, kizárólag egészséges körmöt hagyok fent a lábon, a beteg körmöt lecsiszolom, eltávolítom. Az egészséges körömre uv-fényre kötő, és speciálisan a körömgombára való zselét viszek fel. Kötés után tovább formázom, hozzáigazítom a másik lábon lévő köröm ívéhez.
Ezután a protézis ugyanolyan kemény, és ugyanolyan vékony lesz, mint az egészséges köröm. Nyugodtan lakkozható, ha nő, papírreszelővel lereszelhető.
Én kizárólag pedikűrrel együtt végzem el ezt a folyamatot.



A köröm protézis alkalmazásához meg kell lennie legalább az eredeti köröm 1/3-ának. Nem használunk hozzá sablont. A köröm protézis nem alkalmazható nyílt seb, vagy egyéb körömágy sérülés esetén.

Több alkalommal volt már rá példa, hogy a vendég a lábát „dugdosva” érkezett hozzám, mert nem merte a cipőjét levenni a lábkörme miatt, azonban a több lábujján végzett köröm protézis, pedikűr, és lakkozás után, amíg száradt a papucsban a körme, az utána következő vendég mit sem tudva erről épp a lábát dicsérte: „milyen szép a körmöd, én is ilyen lakkot kérek!”   ;)

Korábban is voltak hasonló, protézishez használható termékek a piacon, de nekem nem váltak be. Levegőre kötöttek, lassúak voltak, és őszíntén megvallom, egyszerűen kidobtam őket.
Az új anyag tartalmaz direkt a körömgombát ölő hatóanyagot is.
Mindenkinek ajánlom, aki körme formája miatt nem merte korábban levenni lábbelijét.
Strandszezonra fel!

Hézsai Szilvia

Kép: aophotos: prettyfeet / Morguefile.com




Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 17061 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x