Lelki okok a betegség hátterében?
hirdetés
Címlap / Szépség-Egészség / Lelki okok a betegség hátterében?

Lelki okok a betegség hátterében?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-16

Számos alternatív gyógyászati módszer vallja, hogy jónéhány betegség hátterében lelki okok rejlenek. Ahogy az alábbi történet is példázza, nem is kis galibát tudnak okozni... Balázs István természetgyógyász rovata. 


Rendezvénynaptár
Első gyermekének születése után – a gyermek nem volt életképes – egy 25 éves hölgy nem tudott többet normálisan vizelni. Telt hólyagnál fellépett ugyan a vizelési inger, de néhány csepp után teljesen begörcsölt a hólyag, és a további kiürítés nem jöhetett létre. A nőt másfél éve kezelték ezzel a bajjal, eredménytelenül! Házasságára elviselhetetlen terhet rótt ez az állapot.

Már a kétségbeesés szélén volt, amikor először találkoztam vele. Ezenkívül idegesnek látszott, a teste meg volt dagadva és a lábai tele voltak vízzel.


Mit mutattak a kapcsolódó reflexzónák? Fájdalmasak voltak mindkét vesénél, a húgyvezetéknél, és különösen a hólyagnál. De a hiányos méreganyag-kiválasztódás folytán más fontos szervek is károsodtak, amelyeket a masszázsnál szintén tekintetbe kellett venni. Az első kezelés után már jobban érezte magát. Férje megígérte, hogy otthon folytatja a masszírozást, és az eredményről majd értesít. Tíz nap múlva jelentkezett, és örömmel mondta el, hogy felesége annyi idő után aznap először, és a nap folyamán minden panasz nélkül tudott vizelni.


Balázs István
Okleveles Természetgyógyász
T. +3630 934 6638
www.eletpalca.hu

Egy nap a szeretet és egészség jegyében Balázs Istvánnal és számos más nagyszerű előadóval >>


Kép: FreeDigitalPhotos.net 
 
[ 4102 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x