Fülzúgás kényelmetlen cipőtől?
Címlap / Szépség-Egészség / Fülzúgás kényelmetlen cipőtől?

Fülzúgás kényelmetlen cipőtől?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-08

Orvosok évekig sikertelenül próbálták kezelni a kellemetlen tünetet, ám a természetgyógyász rögtön észrevette az aprónak tűnő, ám annál fontosabb gócot: a kislábujjat eltorzító kényelmetlen cipőt. Balázs István természetgyógyász rovata. 

 

Húsz évvel ezelőtt vette észre először Lenke, hogy lehajláskor zúg a füle, ami rövid idő múlva, amint kiegyenesedik, el is múlik. Később azután ennél a mozdulatnál mindig jelentkezett a zúgás.

Hat hónapra rá nyaki csigolyái miatt kellett orvoshoz mennie, és akkor közölte ezt a megfigyelését. Ő azonban azzal torkolta le, hogy: „Hagyjon ezekkel az ostoba gondolatokkal!”

Egy év múlva, miközben a fülzúgás egyre erősebb lett és letagadni már nem lehetett, újra előhozta orvosa előtt ezt a megfigyelést. Az orvos szerint ez a jelenség tisztán idegi okokra volt visszavezethető, és ezen a gondon tablettákkal akart segíteni. Sajnos azonban nem használtak semmit, és Lenke állapota állandóan romlott, míg végül már egész nap zúgott a füle.


Ekkor egy orr-fül-gégész specialistához fordult, aki alaposan megvizsgálta, és a fülzúgást vérellátási zavarnak tulajdonította, majd injekciókkal igyekezett a vérkeringés aktivizálásán segíteni. De ezzel sem tudta a baj tovaterjedését megállítani, mert Lenkének továbbra is zúgott a füle mindaddig, amíg tudomást nem szerzett a reflexológiáról.

Ekkor jött el hozzám, egy pillantást vetettem a lábára, és ez mindent megmagyarázott. Női cipőben nincsen olyan széles szám, mint amilyenre Lenkének szüksége lett volna. Évtizedeken át mindig szűk cipőket viselt. Legkevesebb helye a kislábujjnak volt, és így a másik ujj elé nyomódott, és keserves helyzetben tengődött.

Nos, a fül reflexzónája éppen ezen a helyen van. Vérellátása állandóan akadályoztatva volt, és ennek következtében a hozzá kapcsolódó szerv, a fül sem kapott elég vért! Lenke megkezdte a rendszeres masszírozást – naponta 5-10 percen át, amit megtanítottam neki. Csakhamar odáig jutott, hogy csak kifejezetten front alkalmával érzett könnyű zúgást a fülében.
 

Balázs István
Okleveles természetgyógyász
eletpalca@t-email.hu
www.eletpalca.hu

Kép: David Castillo Dominici - FreeDigitalPhotos.net
 
 
[ 3888 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x