A kötőszövetben rejlő titkaink
Címlap / Szépség-Egészség / A kötőszövetben rejlő titkaink

A kötőszövetben rejlő titkaink

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ha a kötőszöveteink mesélni tudnának, elmondanák, mennyi feszültséget tároltunk el életünk során. A Bowen-kezelés során oldódnak a régi bajok, fellazulnak a letapadások, javul a testtartás, a test visszanyeri eredeti mozgékonyságát. 

„Gyakran a kéz oldja meg a talányt, mellyel az értelem hiába küzdött.” (C.G.Jung )

Egy pillanat alatt történt minden és beléptél Lelked templomának ajtaján, és Lelkedet körülölelted a fizikai testeddel. Boldogan, szabadon, félelmek és korlátok nélkül érkeztél ide.
Az érzelmeidet szabadon tudtad megélni… aztán szépen lassan, a körülötted lévő emberek hatására megtanultad elnyomni, elfojtani őket. A szabadságot, mellyel érkeztél, korlátok váltották fel, melyek bezártak téged.
Az érzelmeink mindig a testünkben jelennek meg, attól függően, hogy egy-egy traumát miként élünk meg.


Lehet, hogy elsőre furcsának hangzik, de mindig pontosan meg lehet határozni, hogy egy érzelem hol jelenik meg fizikai szinten. De ezt csak akkor tudod megtenni, ha a Jelenben vagy! Ha tudsz figyelni a tested jelzéseire, mert az olyan, mint egy érzékeny szenzor és mindent jelez.
Fáj a gyomrom! Szorít a torkom! Hevesen ver a szívem! – minden ilyen jelzés egy-egy specifikus érzelemhez tartozó tünet, amit a legtöbbször nem élünk meg, hanem jó mélyen a szőnyeg alá seperve elfojtunk.

A bennünket ért érzelmi traumák a sejtmemóriában tárolódnak. Amíg az érzelmi emlék a sejtmemóriában van, addig mindig továbböröklődik az újabb sejtekben. Ha felszabadítottuk ezt az érzelmi emléket, akkor már nincs, ami továbböröklődjön és létrejön a sejtszintű gyógyulás.

De mi történik közben a kötőszövettel?
Ha mélyebb szinteken feszültség van bennünk, elsőként energetikai blokk keletkezik, aztán ha ez az állapot sokáig fennáll, megjelennek a fizikai tünetek is.
Ha a kötőszövet mesélni tudna, mesélhetne nekünk, csak meg kellene hallgatni, miről is mesél.

A kötőszövet meséje:
Nagyon sok mindenre hatással vagyok, központi szerepet játszom, az izmok koordinációjában, a testtartásban, a szervezet strukturális és funkcionális egységének és épségének megőrzésében.
Egy-egy sérülést követően merevebbé válok, vagy megcsavarodok, vagy összehúzódok és dehidratálttá válok.



Itt jön a Bowen-kezelés nagy csodája:

Egy-egy kezelést követően a letapadások, összenövések fellazulnak, a hegesedések meglágyulnak, enyhülnek, a testtartás, a mozgékonyság megjavul. Mindezt úgy érjük el, hogy keményebb rántás, nyomás, csavarás nem történik.
A kötőszövetünkben tároljuk azokat a feszültségeket, melyeket az évek során begyűjtöttünk.
Amikor itt fáj, ott fáj, látszólag ok nélkül, az mind-mind jelzés, hogy valami van a mélyben, amivel foglalkozni kell.

Egy-egy mozdulattal a megfelelő helyen felébreszthetjük a szervezetünk öngyógyító folyamatait és fájdalmak, feszültségek nélkül élhetünk újra.

A kötőszövetben rejlő titkok kódja a Bowen-kezelésekben benne van - Élj vele!

Csillagvirág

Képek:
Stuart Miles - FreeDigitalPhotos.net
satit_srihin - FreeDigitalPhotos.net
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3592 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x