Bowen-technika - mitől egyedi gyógymód?
Címlap / Szépség-Egészség / Bowen-technika - mitől egyedi gyógymód?

Bowen-technika - mitől egyedi gyógymód?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A Bowen-technika új fogalom a test kezelését illetően - nem származtatható más módszerekből, nem is hasonló semmilyen más fizikális terápiához. Miben más, mitől egyedi és milyen esetekben hatásos? 

A Bowen-technika – hogyan hat?

  • Az elmozdult csontok rendszerint maguktól helyreállnak – annak ellenére, hogy egyáltalán nem használunk ízület- vagy csontmanipulációt, mint például a kiropraktika esetében.
  • Megszünteti az izmok feszültségeit, és helyreállítja a normális nyirokkeringést – annak ellenére, hogy az izmokat nem gyúrjuk össze, mint a masszázsban.
  • A meridiánok azonnali javulást mutatnak – annak ellenére, hogy a munka fókusza nem az energiarendszeren van, és nem hasonlít sem az akupuntúrához, sem az akupresszúrához.
  • Gyakoriak a pszichikai változások – annak ellenére, hogy nem szükséges érzelmi válaszokat kiváltani, mint az elme-test terápiákban.

A Bowen Technika egyszerűsége és könnyű alkalmazása révén igen jó szolgálatot tesz nagyon érzékeny és súlyos állapotok kezelésében, pl. operációk utáni rehabilitácó vagy mozgáskorlátozottság esetében. Ez a technika nemcsak belgyógyászati, ortopédikus , sebészeti és idegrendszeri problémák körében, de akár pszichoszomatikus panaszok esetén, a terhes- és csecsemőgondozásban, illetve a szülészet területén is sikerrel alkalmazható.


Az Angol Szülészek Társasága elismeri a Bowen-technikát (Bowtech) és brillánsnak tartja újszülöttek és a várandós anyukák számára is. A Bowtech egy igazi klinikai munkaeszköz, ami kizárólagos és kiegészítő kezelésként is sikerrel alkalmazható más gyógyászati kezelések mellett.

A Bowtech egy nagyon tiszteletteljes, manipulációk nélküli, nem betolakodó, kiegészítő módszer, amelynél a sérülésveszély gyakorlatilag nulla.

Alkalmas bárki kezelésére, a újszülöttektől kezdve a gyermekeken, várandós mamákon, az élsportolókon át az öregekig az akut és krónikus betegekig.

A Bowen-technikában én a sportolókra specializálódtam, hiszen fontos, hogy egy-egy sérülés után, minél gyorsabban rehabilitáljuk a sportolókat! Így akár bármilyen meccsen, egy pár perces kezeléssel egy megrándult vállat, bokát helyre lehet tenni és lehet folytatni a játékot!

Még nem jártál nálam kezelésen? Jelentkezz még ma J a +36 20 / 9272227-es telefonszámon vagy a bowen@kyara.hu e-mailcímen.
www.csillagbowen.com
Mosolyokat, egészséget!

Csillagvirág

Kép: marin - FreeDigitalPhotos.net
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6637 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x